ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Το άξιζε και το πήρε η Νάπολι (vid)

Σε ένα παιχνίδι που η Νάπολι ήταν δυο ταχύτητες πάνω από τη Λίβερπουλ, χρειάστηκε το γκολ του Ινσίνιε στο 90' για να νικήσει τον απίστευτο Άλισον και να φτάσει στη νίκη.

Το άξιζε και το πήρε η Νάπολι (vid)

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα αδικούσε τη Νάπολι, που ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και απειλούσε συνεχώς την εστία του Άλισον Μπέκερ. Τελικά, έστω και στο 90′ αποδόθηκε δικαιοσύνη με τον Ινσίνιε να πετυχαίνει το γκολ και να δίνει σπουδαία νίκη στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Νάπολι ήταν ανώτερη από τη Λίβερπουλ και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Άλισον Μπέκερ. Στο 11′ ο Ινσίνιε δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχης, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 16′ και πάλι ο Ινσίνιε έπιασε μια οβίδα, όμως δε βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’+3′ ο Μίλικ έπιασε καλή κεφαλιά με τον Άλισον να αποκρούει και τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Από την άλλη, η Λίβερπουλ δεν είχε τη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος, με το 0-0 μάλλον να αδικεί τις προσπάθειες των παικτών του Κάρλο Αντσελότι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι μπήκε και πάλι ορεξάτη με τον Μίλικ να δοκιμάζει το πόδι του στο 50′, όμως ο Άλισον απέκρουσε σε κόρνερ. Μόλις 2 λεπτά αργότερα ο Φαμπιάν Ρουίζ δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, όμως και πάλι ο Βραζιλιάνος κίπερ ήταν εκεί. Στο 68′ η Λίβερπουλ δημιούργησε την πιο μεγάλη της ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Σαλάχ να δοκιμάζει έξω από την περιοχή το πόδι του, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 75′ ο Καγιεχόν κατέβασε ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως οι αμυντικοί της Λίβερπουλ απομάκρυναν. Στο 82′ η Νάπολι είχε και πάλι δοκάρι. Αυτή τη φορά ο Μέρτενς δε κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Άλισον, καθώς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι εξ’επαφής. Στο 86′ ο Σαλάχ λίγο έλειψε να «πληγώσει» τη Νάπολι στην κόντρα, όμως ο Οσπίνα βγήκε γρήγορα και έκοψε τη μπάλα σαν λίμπερο.

Ενώ λοιπόν το παιχνίδι είχε φτάσει στο 90′ και όλα έδειχναν πως το 0-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο Θεός του ποδοσφαίρου αποφάσισε να απονείμει δικαιοσύνη. Ο Καγιεχόν έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή για τον Ινσίνιε που από κοντά με προβολή νίκησε τον Άλισον για το 1-0.

Πλέον μετά τη νίκη των Παρτενοπέι, Νάπολι, Λίβερπουλ και Παρί ισοβαθμούν με 3 βαθμούς, σε έναν όμιλο που αναμένεται συγκλονιστικός.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ