«Πακέτο» της Ίντερ σε Μάλκομ | Sportsking.gr

«Πακέτο» της Ίντερ σε Μάλκομ

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Ίντερ απέρριψε την περίπτωση του Μάλκομ, με την προσπάθεια του μάνατζερ του Βραζιλιάνου να πέφτει στο κενό.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Μάλκομ στην Μπαρτσελόνα, έτσι ο μάνατζέρ του προσέγγισε την Ίντερ, όμως βρήκε σε τοίχο.

Ένα από τα μεγάλα σίριαλ του καλοκαιριού ήταν ο Μάλκομ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται μια ανάσα από τη Ρόμα, όμως την τελευταία στιγμή να υπογράφει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως φαίνεται, ο 21χρονος έχει κιόλας μετανιώσει για την επιλογή του, καθώς μοιάζει απίθανο να βρει χρόνο στους «μπλαουγκράνα». Έτσι, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ζητώντας από τον μάνατζερ του μεταγραφή.

Η πρώτη προσπάθεια προσέγγισης του ατζέντη του Μάλκομ φαίνεται πως έπεσε στο «κενό», αφού σύμφωνα με το «calciomercato», η Ίντερ δε θέλει καν να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον παίκτη, αφού διαθέτει τους Πολιτάνο και Μπαλντέ Κεϊτά.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος πρέπει να «ψαχτεί» για άλλη ομάδα ή φυσικά να κάνει υπομονή και να είναι έτοιμος ώστε να «αρπάξει» την ευκαιρία που θα του δοθεί στους πρωταθλητές Ισπανίας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.