Στην Μπρέσια για χάρη του Τονάλι η Ίντερ | Sportsking.gr

Στην Μπρέσια για χάρη του Τονάλι η Ίντερ

Ο πιτσιρικάς, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί στην γείτονα ως ο νέος Πίρλο φλερτάρει έντονα με τους «Νερατζούρι», με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να τον περιμένει στο Μιλάνο με ανοιχτές αγκάλες.

Μπορεί η Μπρέσια να μην αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο τα παιχνίδια της τραβάνε πολλά βλέμματα. Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Σάντρο Τονάλι που έχει το παρατσούκλι «νέος Πίρλο«.

Ο 18χρονος χαφ (γεννημένος 8/5/2000) έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και μια από αυτές είναι η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δείχνουν πιο ζεστοί για την περίπτωση του πιτσιρικά σε σχέση με τους άλλους συλλόγους.

Σύμφωνα με το «Tallksport» ο θρύλος της ΊντερΖουσέπε Μπαρέζι, έχει δει πολλά παιχνίδια της Μπρέσια από κοντά, προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον Τονάλι.

Από την πλευρά της η Μπρέσια έχει «δεμένο» τον ποδοσφαιριστή και δεν θα μπει στη διαδικασία συζητήσεων για ένα πόσο λιγότερο από τα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.