ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στους «16» με όργια από Ζεσούς και… Κασάι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ανεμική, ασέλγησε στην μικρή μπροστά της Σαχτάρ και με 6-0 πέρασε από τώρα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα χάιλαιτς ωστόσο η επική απόφαση του Κασάι!

Στους «16» με όργια από Ζεσούς και… Κασάι (vid)

Οι Άγγλοι αρέσκονται στο καλό τους παιχνίδι να… σκοτώνουν τον αντίπαλο! Έτσι η Σίτι με καπετάνιο τον μετρ της κυνικότητας, Πεπ Γκουαρντιόλα συνέτριψε με 6-0 την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ και με δέκα βαθμούς συγκομιδή πέρασε από την 4η κιόλας αγωνιστική στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τους γηπεδούχους ν παρατάσσουν όλα τα διαθέσιμα όπλα τους η αποστολή της Σαχτάρ στο Έτιχαντ ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη, με τους Ουκρανούς να αφήνονται από την σέντρα στις ορέξεις της παρέας του Ραχίμ Στέρλινγκ με ευρύ σκορ να έρχεται απολύτως φυσιολογικά. Οι «Πολιτές» με τα τρία τέρματα του Γκάμπριελ Ζεσούς  (τα δύο με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι) και από ένα των Σίλβα, Στέρλινγκ και Μαχρέζ διέσυραν τους αντιπάλους τους και συνέχισαν την εκπληκτική φετινή τους πορεία σε Αγγλία και Ευρώπη.

Από το ξεκίνημα της συνάντησης η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε διάθεση να επιτεθεί συντεταγμένα φορτώνοντας με πολλά πρόσωπα την επίθεση κι ταυτόχρονα την περιοχή της Σαχτάρ,με τους Ουκρνούς αμυντικούς να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους. Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς, με τον Νταβίντ Σίλβα σε ακόμη ένα παιχνίδι να βρίσκει δίχτυα στο αναμφίβολα πιο παραγωγικό ξεκίνημα σεζόν της καριέρας του. Ο Ισπανός χαφ ολοκλήρωσε με επιτυχία στο 13′ την άψογη προσπάθεια του Μαχρέζ, με τον Αλγερινό να πασάρει στον συμπαίκτη του την κατάλληλη στιγμή και τον τελευταίο με εύστοχο πλασέ να δίνει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Δέκα λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε η φάση που κατά πολλούς συζητήθηκε όσο λίγες στα παιχνίδια της βραδιάς. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σε μία από τις επελάσεις του από τα αριστερά, πάτησε περιοχή προσπάθησε να προσποιηθεί στους αντιπάλους, όμως δεν τα κατάφερε. Αλλά, η πτώση του στον αγωνιστικό χώρο – κοινώς περδικλώθηκε – έφερε μια απόφαση – φάντασμα από τον διαιτητή της συνάντησης, Κασάι, με τον Ούγγρο να δείχνει την άσπρη βούλα, να τρελαίνει τους Ουκρανούς και τον Γκάμπριελ Ζεσούς να γράφει το 2-0, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι και το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Ραχίμ Στέρλινγκ ίσως και με την εικόνα του ριπλέι της φάσης του πέναλτι μπήκε «αγριεμένος» και στο 49′ με έξοχη ατομική προσπάθεια δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από κει και πέρα οι Ουκρανοί παραδόθηκαν άνευ όρων, οι «Πολίτες» δεν πάτησαν ποτέ το φρένο και το αποτέλεσμα πήρε διαστάσεις θριάμβου.

Στο 72′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι – αυτό ήταν! – με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σίτι να αναλαμβάνει να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Πιάτοφ. Δώδεκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του θετικότατου απόψε Ριγιάντ Μχρέζ να βάλει και το δικό του όνομα στην λίστα των σκόρερς, παραβιάζοντας με όμορφη ενέργεια την εστία των φιλοξενούμενων, με τον χορό των γκολ να κλείνει ο Γκάμπριελ Ζεσούς με τον Βραζιλιάνο να πραγματοποιεί χατ-τρικ στο 92ο λεπτό.

Το τελικό 6-0 βρίσκει την Μάντσεστερ Σίτι με το πέρας της 4ης στροφής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στην φάση των «16», εν αντιθέσει με την Σαχτάρ που με μόλις δύο βαθμούς καλείται να παλέψει με την Χόφενχαιμ την παραμονή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=RLuUpEExXSk

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ