ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Πέρασε σαν Πρωταθλήτρια από το Μιλάνο (vid)

Η Γιουβέντους έδειξε πως είναι πιο ομάδα από την Μίλαν και πέρασε από το Μιλάνο, κάνοντας απλά τα βασικά, με το 0-2 να διατηρεί την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο +6 από την δεύτερη θέση.

Πέρασε σαν Πρωταθλήτρια από το Μιλάνο (vid)

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ιταλίας, παρ’ όλα αυτά η διαφορά μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν είναι τεράστια, με τους «μπιανκονέρι» να επικρατούν με 0-2, κάνοντας απλά τα βασικά. Μοιραίος για τους «ροσονέρι» ο Ιγκουαΐν που έχασε πέναλτι και τελικά αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό της στο ντέρμπι. Μάλιστα, στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στην περιοχή της Μίλαν, άνοιξε το σκορ! Ο Άλεξ Σάντρο έκανε εκπληκτική σέντρα στην περιοχή, με τον Μάριο Μαντζούκιτς να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα, κάνοντας το 0-1 στο 8′. Μετά την επίτευξη του γκολ, η Γιούβε συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό, όντας ανώτερη από τους «ροσονέρι», με τον Μαντζούκιτς να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 11′, όταν η άμυνα της Μίλαν έκοψε τελευταία στιγμή την κεφαλιά του Κροάτη.

Ενώ λοιπόν η Γιουβέντους έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Μπενατιά υπέπεσε σε πέναλτι! Ο Μαροκινός προσπάθησε να ανακόψει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ενώ έδειχνε να έχει ξεμπερδέψει με την φάση, βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε αμέσως την παράβαση, όμως μετά από την χρήση του VAR καταλόγισε σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, θέλοντας να πληγώσει την παλιά του ομάδα, παρ’ όλα αυτά ο Σέζνι έπεσε σωστά και με τη βοήθεια και του δοκαριού έσωσε τους «μπιανκονέρι». Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την Γιουβέντους να αισθάνεται τυχερή, καθώς η Μίλαν έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι έσβησε, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να δίνουν μέτρα στην Μίλαν, κρατώντας γερά στην άμυνα. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του δεύτερου μέρους σημειώθηκε στο 57′ με τον Ντιμπάλα να εκτελεί απευθείας φάουλ και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα. Ενώ λοιπόν το παιχνίδι έσβησε για τα καλά με την Μίλαν να θέλει αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία, η Γιουβέντους καθάρισε το παιχνίδι! Στο 81′ ο Ζοάο Κανσέλο έκανε δυνατό σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να φτάνει συστημένη στα πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο που ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 0-2, καθαρίζοντας το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Μίλαν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έκανε φάουλ πάνω στον Μπενατιά, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος νευρίασε εξαπολύοντας επίθεση κατά πάντων, με τον Ματζολένι να τον αποβάλλει από το παιχνίδι. Μάλιστα, κατά την έξοδό του επιτέθηκε προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που προσπάθησε να τον ηρεμήσει, κάτι που συνέβη και με τον Κιελίνι.

Έπειτα από την αποβολή του «Πιπίτα» το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά, με το τελικό 0-2 να δίνει στη Γιουβέντους «αέρα» 6 βαθμών από την δεύτερη Νάπολι, 9 από την τρίτη Ίντερ και 13 από την τέταρτη Μίλαν.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα καθώς και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ