Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Πρώτη μεταγραφή για Ντόρτμουντ

Παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Τζι Ντονγκ Γον.

17.01.2014 | 22:49

Τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φοράει μέχρι και το 2018 ο Τζι Ντονγκ Γον.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός, ο οποίος ανήκει στη Σάντερλαντ, αλλά είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Άουγκσμπουργκ, τα βρήκε σε όλα με τους Βεστφαλούς και θα ενσωματωθεί μαζί τους από την 1η Ιουλίου.

“Ο Τζι Ντονγκ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να έρθουμε σε συμφωνία με έναν τέτοιο παίκτη” τα λόγια του τεχνικού διευθυντή των Βεστφαλών, Μίκαελ Ζορκ.

Ο 22χρονος φορ το 2011 πήρε μεταγραφή στην Σάντερλαντ με την φανέλα της οποίας έπαιξε 24 ματς σκοράροντας δύο φορές. Ωστόσο, οι Άγγλοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι μαζί του, με αποτέλεσμα τόσο την περσινή όσο και την φετινή σεζόν να τον δώσουν δανεικό στην Άουγκσμπουργκ.

Το συμβόλαιο του παίκτη έληγε το επόμενο καλοκαίρι και η Σάντερλαντ δεν ήταν πρόθυμη να το ανανεώσει μαζί του. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μπορούσια, όπου τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του με τα χρώματά της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version