Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Έκανε… ξαστεριά!

Επιτέλους νίκη για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της τελευταίας Μπραουνσβάιχ.

31.01.2014 | 23:38

Παραλίγο να… ξεχάσουν τι πάει να πει νίκη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εκεί που άλλες χρονιές έκανε… πλάκα εντός και εκτός συνόρων είχε να πάρει “τρίποντο” στο γερμανικό πρωτάθλημα από τις 30 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, η… ξαστεριά για τους Βεστφαλούς ήρθε κόντρα στην Μπραουνσβάιχ την οποία και νίκησαν εκτός έδρας με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτοί που μπήκαν με… άγριες διαθέσεις και έτσι στο 31′ άνοιξαν το σκορ με τον Ομπαμεγιάνκ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αν και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έβαλαν δύσκολα στους Βεστφαλούς όταν στο 54′ με τον Κέσελ έφεραν το ματς στα ίσα.

Παρόλα αυτά ο Ομπαμεγιάνγκ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 65ο λεπτό μετά από πάσα του Ρόις έκανε το 2-1 χαρίζοντας στην ομάδα του μία δύσκολη, μα σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπραουνσβάιχ: Νταβάρι, Ντογκάν, Ρέιχελ, Κέσελ, Μπίκατσιτς, Χοσεϊντ, Θέουρκαουφ, Μπολάντ (78′ Πφτσερ), Ελαμπντελάουι (73′ Κουμπελά), Αντέμι (67′ Μπελαραμπί), Νίελσεν

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Σαχίν, Μπέντερ (90′ Κελ), Μιχιταριάν (93′ Ντουκς), Ρόις, Γκροσγκρόιτς (84’Πίζτσεκ), Ομπαμεγιάνγκ, Λεβαντόφσκι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version