ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

“Μεγάλη” ενδεκάδα

Μεγάλη εβδομάδα έχουμε, οπότε κι η ενδεκάδα μας δε θα μπορούσε να είναι καμιά μικρομεσαία. Με αρκετές εκπλήξεις και Έλληνα μέσα.

“Μεγάλη” ενδεκάδα

Πλησιάζουμε στο τέλος. Κάποιοι έχουν πανηγυρίσει ήδη πρωτάθλημα και κάποιοι έχουν αποχαιρετίσει ήδη τις μεγάλες κατηγορίες. Εμείς, όπως πάντα, διαλέξαμε τους έντεκα καλύτερους της βδομάδας που μας πέρασε, αλλά και τον προπονητή που θα κατέβει σήμερα με 4-4-2.

Η επιλογή σήμερα είναι εύκολη. Δε τον έχουμε ξαναεπιλέξει, οπότε θα ήταν και κρίμα να μην τον επιλέγαμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο λόγος,  για τον Ντιέγκο Σιμεόνε που πάει…τρένο την Ατλέτικο Μαδρίτης σε Ισπανία και Ευρώπη, διαψεύδοντας όσους έλεγαν πως πρόκειται για φούσκα που αργά ή γρήγορα θα ξεφούσκωνε.

Απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα, ενώ τις ξέφυγε και στην Ισπανία, έχοντας πλέον όλα τα εφόδια και την άνεση για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, καθώς ξέρει πως μόνο με νίκες και μία ισοπαλία είναι πρωταθλήτρια.

Πάμε και στους 11 όμως, αρχίζοντας με τον τερματοφύλακα, που είναι Έλληνας.

Τερματοφύλακας: Καρνέζης(Γρανάδα): Δεύτερη φορά τον επέλεξε ο προπονητής του κι αυτός έκανε τα πάντα για να αποδείξει πως είναι για περισσότερες. Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, σταμάτησε την ομάδα του Μέσι, κρατώντας το μηδέν και κόβοντάς της, τις ελπίδες τίτλου.

Αριστερό μπακ: Γκάντερ(Φράιμπουργκ): Μόνος του παλεύει, μόνος του προσπαθεί. Μία γραμμή μόνος του την έχει και οι οπαδοί ξέρουν πως δύσκολα θα μείνει και την επόμενη σεζόν εκεί, ακόμα κι αν σωθεί η ομάδα του. Άψογες σέντρες, τέλειος αμυντικά.

Δεξί μπακ: Χουανφράν(Ατ. Μαδρίτης): Από τους εργάτες που δύσκολα θα ακούσουν διθυραμβικά σχόλια, λόγω θέσης. Αψεγάδιαστος για άλλο ένα παιχνίδι, με πνευμόνια που ζηλεύει κι ο Γκεμπρεσελασιέ, ενώ έδωσε και την ασίστ για το 1-0 της ομάδας του.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Βέστεργκααρντ(Χόφενχαϊμ): Σταμάτησε κάθε επίθεση, της αρκετά επικίνδυνης Άουγκσμουργκ, με κάθε τρόπο. Ψηλά είναι άρχοντας ενώ και χαμηλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Διαμόρφωσε και το τελικό 2-0 κι έδωσε τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Κάλα(Κάρντιφ): Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, φτάνοντας στην Πρέμιερ Λιγκ, προσπαθώντας να σώσει την ομάδα του. Δεύτερο γκολ του από τον Ιανουάριο, σε μία μόλις προσπάθειά του χθες. Βήμα παραμονής, το οποίο έχει την πατημασιά του.

Κεντρικοί: 

Βαλμπουένα(Μαρσέιγ): Τι κάνεις εκεί ακόμα ρε…ψηλέ; Αφού βλέπεις…Μόνος σου τρέχεις, μόνος σου σκοράρεις και μόνος σου πονάς. Δε σε χωρά ο τόπος, αν κι είσαι 1.60 με το ζόρι. Φύγε να τελειώνουμε δηλαδή… Ένα γκολ, μία ασίστ, νίκη με 3-2. Αυτά τα λίγα αυτή τη βδομάδα.

Zεντινάκ(Κρίσταλ Πάλας): “Το κέντρο είναι δικό μου”, είπε, και δεν πέρασε κανείς της Άστον Βίλα από εκεί. Δεν πέτυχε γκολ, δεν έδωσε ασίστ, όμως με τις πάσες και τα μαρκαρίσματά του, ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του.

Δεξί χαφ: Στέρλινγκ(Λίβερπουλ): Γίνεται να μην τον βάλουμε; Δε γίνεται. Μετά από τέτοιο χορευτικό, περνάει στην επόμενη φάση, κερδίζει cd με δισκογραφική και μας κάνει να γυρίσουμε από την καρέκλα μας. Ο Κομπανί κι ο Χαρτ, ξέρουν…

Αριστερό χαφ: Πέρισιτς(Βόλφσμπουργκ): Άνετη νίκη με 4-0 για τους “λύκους”, οι οποίοι είχαν τον Κροάτη σε εξαιρετική μέρα. Δύο γκολ πέτυχε, αλλά δημιούργησε αρκετούς κινδύνους από την πλευρά του.

Επιθετικοί:

Ιγκουαΐν(Νάπολι): Ώρες-ώρες νομίζεις πως είναι εξαφανισμένος. Αν τον αφήσεις όμως ένα δευτερόλεπτο, μέσα στην περιοχή με τη μπάλα, την έπαθες τη ζημιά. Όταν του το επιτρέπεις δύο, είσαι άξιος της μοίρας σου. Αν εκτελέσει κι ένα πέναλτι…Έγινε το χατ-τρικ.

Παλόσκι(Κιέβο): Έχει βαλθεί, εκτός από το να πάρει μεταγραφή, να σώσει την ομάδα του. Άλλο ένα χατ-τρικ για τον 24χρονο, του οποίου οι μετοχές έχουν ανέβει στα ύψη, ενώ κι η ομάδα του, πάει για παραμονή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ