Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Γλυκοκοιτάζει” Σμέλτσερ η Λίβερπουλ
Ντόρτμουντ

“Γλυκοκοιτάζει” Σμέλτσερ η Λίβερπουλ

Την περίπτωση του αριστερού μπακ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρσελ Σμέλτσερ, φαίνεται πως εξετάζει η Λίβερπουλ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

18.04.2014 | 14:25

Στην… γύρα για ένα καλό αριστερό μπακ έχει βγει ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, αφού την επόμενη σεζόν ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτό το λόγο ο 41χρονος προπονητής προσπαθεί να βρει μία καλή λύση.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γραφτεί πως οι “reds” είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην Τσέλσι. Ωστόσο, με νέα δημοσιεύματα από τη Γερμανία η Λίβερπουλ φαίνεται ότι έχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα και τον Μάρσελ Σμέλτσερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Γερμανός μπακ αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και οι Βεστφαλοί τον έχουν “δέσει” με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι και το 2017 κάτι που κάνει αρκετά δύσκολη την περίπτωσή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version