Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φαν Γκάαλ ο “εκλεκτός”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φαν Γκάαλ ο “εκλεκτός”

Ένα βήμα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Λουίς Φαν Γκάαλ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

28.04.2014 | 12:29

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του σε αγγλικό έδαφος για πρώτη φορά είναι ο Λουίς Φαν Γκάαλ για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός  από την στιγμή που απολύθηκε ο Ντέιβιντ Μόγες από τον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων” ήταν αυτός που φάνταζε το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας, καθώς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο το συμβόλαιό του με την εθνική ομάδα της χώρας του σταματάει να έχει ισχύ.

Επίσης, το γεγονός πως έχει παραστάσεις σε πάγκους ομάδων όπως είναι αυτοί του Άγιαξ, της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου είναι ένα επιπλέον “συν” για εκείνον.

Τώρα όσον αφορά τον Ράιαν Γκιγκς ο Ουαλός θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του συλλόγου, προκειμένου να πάρει εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον, εφόσον χρειαστεί να επιστρατευτεί και πάλι σε ρόλο προπονητή, όπως έγινε και μετά την απόλυση  του Μόγες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version