Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια “αστραπή” και τέλος(vids)
Πρωτοσέλιδα

Μια “αστραπή” και τέλος(vids)

Η Μίλαν ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Αταλάντα με ένα απίστευτο γκολ του Μπριέντσα στο 90+5, αποχαιρετώντας λογικά την Ευρώπη.

11.05.2014 | 15:41

Απίστευτο παιχνίδι στην Αταλάντα, όπου η Μίλαν ήθελε μόνο νίκη, προηγήθηκε, όμως οι γηπεδούχοι έπαιξαν στα ίσα αν και βαθμολογικά αδιάφοροι και έκαναν την ανατροπή με φωτοβολίδα του Μπριέντσα στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων.

Ο Μπελίνι με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 51′, με το Ντένις να ισοφαρίζει στο 68′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Μίλαν ήταν καλύτερη, η Αταλάντα έκατσε πίσω κλείνοντας τους χώρους, ο Μπαλοτέλι είχε δύο δοκάρια, το ένα στο 90′ με απίστευτο σουτ κι οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο με απίστευτο…buzzer beater, του Μπριέντσα στο 90+5′, σουτάροντας από τα 30 μέτρα με το αριστερό, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Αμέλια.

Η Μίλαν έτσι έμεινε στους 54 και πλέον θέλει θαύμα για να βγει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, ενώ η Αταλάντα την πλησίασε στους 4, αποδεικνύοντας για πόσο καλοδουλεμένη ομάδα πρόκειται.

To μόνο θετικό για τη Μίλαν, η επάνοδος του Ελ Σαραουί, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο δεύτερο ημίχρονο.

*Η μπανάνα επανεμφανίστηκε στα γήπεδα, με τους οπαδούς της Αταλάντα να ρίχνουν μία σε Κοστάντ και Ντε γιονκ.

Tα γκολ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version