Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άνταμς: “Λυπηρό αυτό που έκανε ο Σεσκ”
Τσέλσι

Άνταμς: “Λυπηρό αυτό που έκανε ο Σεσκ”

Απογοητευμένος από την απόφαση του Σεσκ Φάμπρεγας να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τόνι Άνταμς.

15.06.2014 | 13:23

Έντονη κριτική άσκησε στον Σεσκ Φάμπρεγας ο παλαίμαχος παίκτης και αρχηγός  της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, σχετικά με την απόφαση του Ισπανού να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Ο 27χρονος χαφ για αρκετά χρόνια φόραγε το περιβραχιόνιο των “κανονιέρηδων” στο μπράτσο του και γι’ αυτό η απόφασή του να συνεχίσει στους “μπλε” του Λονδίνου είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ο Άγγλος, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

“Κατά το παρελθόν ήταν αρχηγός της Άρσεναλ και είναι λυπηρό να βλέπεις τέτοιους παίκτες να πηγαίνουν από την μία ομάδα στην άλλη είναι λυπηρό. Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φύγω από την μία ομάδα του Λονδίνου και να πάω στην άλλη. Αυτοί οι παίκτες δείχνουν να πηγαίνουν όπου πάει και το χρήμα. Πλέον είναι ελάχιστοι που παίζουν σε μία ομάδα επειδή την αγαπάνε”, τα λόγια του παλαίμαχου αμυντικού και αρχηγού της Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version