Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Serie A

Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τζένοα και αξίζει να ασχοληθούμε με τα πεπραγμένα του...

05.05.2024 | 22:29

Με το σκορ στο 3-2 στο «Σαν Σίρο», ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο αποφάσισε να κάνει διπλή αλλαγή στο 87‘. Μια από τις αλλαγές του Ιταλού προπονητή της Τζένοα και άλλοτε επιθετικού της Μίλαν ήταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Άγνωστος ακόμη στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, μόνο οι μάνατζερ τον ξέρουν καλά κι όσοι παίζουν Football Manager. Ο υπογράφων δεν παίζει το εν λόγω παιχνίδι παρά μόνο FIFA… Τελικά για την ιστορία το ματς έληξε με 3-3, με τον Ρετεγκί να ισοφαρίζει λίγο αργότερα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Χρηστάρας ο Παπαδόπουλος δεν είναι ένας τυχαίος παίκτης που παρακαλούσε για μια ευκαιρία. Είναι ο πρώτος σκόρερ της U-19 της Τζένοα, της Πριμαβέρα δηλαδή όπως λέγεται στην Ιταλία. Δώδεκα γκολ στο πρωτάθλημα όντας πέμπτος σκόρερ εκεί και πρώτος σε γκολ στην ομάδα του τούτη τη σεζόν! Στους Γενοβέζους ο Παπαδόπουλος ανήκει από το καλοκαίρι του 2022 και σήμερα στην έδρα της Μίλαν πραγματοποίησε την παρθενική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Από τη Λάρισα στη Γένοβα ο Παπαδόπουλος

Γεννημένος στη Λάρισα την 1η του Νοέμβρη το 2004, ο Παπαδόπουλος δεν έζησε το Euro που κατακτήσαμε στην Πορτογαλία. Γρήγορα κατάλαβε πως του αρέσει το ποδόσφαιρο διότι δεν ήρθε στον κόσμο μια τυχαία χρονιά, αλλά μια χρονιά σταθμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Φαλανιακό του Α’ τοπικού της ΕΠΣ Λαρίσης. Το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στον Αετό Μακρυχωρίου για να παίξει στη Γ’ Εθνική. Δυστυχώς όμως πριν τρεις σεζόν η ομάδα από το Μακρυχώρι Λάρισας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και παίζει στα τοπικά.

Στις 8 Ιανουαρίου ο Παπαδόπουλος φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας ο οποίος πέρσι υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική. Η Τζένοα ακροβόλησε τους σκάουτερ της και μερικοί εντόπισαν τον νεαρό επιθετικό χαφ φέρνοντάς τον στην Ιταλία πρόπερσι. Ακόμη δεν έχει συμμετάσχει σε κάποιο τμήμα της Εθνικής Ελλάδας, αλλά είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version