Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάει για Κεντίρα η Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης

Πάει για Κεντίρα η Λίβερπουλ

Πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες η Λίβερπουλ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Σάμι Κεντίρα.

23.06.2014 | 12:48

Το χώρο της μεσαίας γραμμής θέλει να ενισχύσει, ενόψει της νέας σεζόν ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς. Γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη του Σάμι Κεντίρα.

Ο Γερμανός χαφ την σεζόν που πέρασε ξεκίνησε βασικός στη “βασίλισσα”, όμως, όταν τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Νοέμβριο εκτός του ότι έμεινε στα “πιτς” για πολλούς μήνες, έχασε και τη θέση του στην αρχική 11αδα.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ευρώπης σκέφτονται να τον πουλήσουν και δύσκολα θα απαντούσαν αρνητικά σε μία πρόταση, όπως των Άγγλων. Βέβαια, εκτός από τη Λίβερπουλ ενδιαφέρον είχαν εκφράσει τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι κατά το παρελθόν, αλλά δεν προχώρησαν σε επίσημη πρόταση, όπως οι “reds”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version