ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Οι καλύτεροι των ημιτελικών

Η Γερμανία έκλεψε τις εντυπώσεις στους ημιτελικούς του Μουντιάλ και δεσπόζει και στην κορυφαία ενδεκάδα με εφτά παίκτες.

Οι καλύτεροι των ημιτελικών

Εννοείται πως για ευνόητους λόγους δεν υπάρχει Βραζιλιάνος που να ξεχώρισε, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν δύο Αργεντίνοι και δύο Ολλανδοί.

Για προπονητή των ημιτελικών θα επιλέξουμε των Σαμπέγια, καθώς ο Λεβ μπήκε στην προηγούμενη φάση, ενώ ο Φαν Χάαλ ήταν ο κορυφαίος των ομίλων. Ο Αργεντίνος άλλωστε, έκλεισε άριστα τους Φαν Πέρσι-Ρόμπεν, ενώ η Αργεντινή ήταν η πιο επικίνδυνη από τις δύο ομάδες, αφού απειλήθηκε μόνο από το τετ-α-τετ του Ρόμπεν στο 90+2′.

Πάμε και στους έντεκα κορυφαίους

Τερματοφύλακας: Νόιερ(Γερμανία): Δεν άφησε περιθώρια στους Βραζιλιάνους, αφού μόνο που πλησίαζαν αυτός ήταν γίγαντας. Νικήθηκε μόνο μετά τα 90′ ενώ γενικά απέκρουσε κάθε άλλο σουτ.

Δεξί μπακ: Λαμ(Γερμανία): Δε φάνηκε τόσο λόγω της απίστευτης απόδοσης όλων των συμπαικτών του, όμως ο  μικρόσωμος μπακ έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Απροσπέλαστος και σχεδόν άριστος στις πάσες του.

Αριστερό μπακ: Ρόχο(Αργεντινή): Ο μικρός πέρασε με άκρα επιτυχία το διαγώνισμα που είχε αφού ποτέ κανείς Ολλανδός δεν απείλησε από την πλευρά του. Πολύ καλός και επιθετικά, όσες φορές ανέβηκε.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Ντε Φράι-Φλάαρ(Ολλανδία): Ό,τι και να γράψουμε είναι λίγο. Απροσπέλαστοι είτε σε χαμηλό είτε σε ψηλό σημείο. Ειδικά ο Φλάαρ έκανε το παιχνίδι της ζωής του, αν κι έχασε το πιο κρίσιμο πέναλτι της ζωής του στη συνέχεια.

Κεντρικοί μέσοι:

Κεντίρα-Κρόος(Γερμανία): Φανταστικοί! Έκαναν ό,τι ήθελαν στο κέντρο, έκαναν τους παραπάνω παίκτες στην επίθεση και γενικά έτρεχαν για περισσότερους από δύο ανθρώπους. Πέτυχαν τρία τέρματα μαζί, ενώ συνεργάστηκαν υπέροχα σε ένα εξ αυτών.

Μασεράνο(Αργεντινή): Επίσης απίστευτος! Έδωσε και τη ζωή του για να πάει στο τελικό, σώζοντας τη τελευταία στιγμή τη χώρα του με το υπέροχο τάκλιν στο τετ-α-τετ του Ρόμπεν. Ηγέτης!

Μεσοεπιθετικοί:

Σούρλε-Μίλερ(Γερμανία): Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Οζίλ που έπαιξε τακτικά υπέροχα, όμως ο Σούρλε του έκλεψε τη δόξα με τα δύο υπέροχά του τέρματα μπαίνοντας ως αλλαγή. Ο Μίλερ όπως πάντα στα Μουντιάλ, ήταν Μίλερ!

Επιθετικός: Kλόζε(Γερμανία): Θα τον βάζαμε έτσι κι αλλιώς ως φόρο τιμής, όμως αν κοιτάξει κανείς τους ημιτελικούς, θα καταλάβει πως πρόκειται όντως για τον καλύτερο επιθετικό. Ο Ιγκουαΐν το πάλεψε αλλά όχι, ο Μέσι δεν ήταν 100% στο γήπεδο, ενώ Ρόμπεν και Φαν Πέρσι εξουδετερώθηκαν. Ο Κλόζε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση με 16 τέρματα, με τη λέξη θρύλος να μπαίνει πλέον δίπλα στο όνομά του!

Οι κορυφαίοι των ημιτελικών σε σύστημα 4-3-2-1

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ