Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Κόλλημα” με Ρεμί στην Άρσεναλ
Άρσεναλ

“Κόλλημα” με Ρεμί στην Άρσεναλ

Οι υψηλές απαιτήσεις του Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος δεν κάνει βήμα πίσω φαίνεται πως είναι ικανές να χαλάσουν την μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

13.07.2014 | 20:44

Προς “ναυάγιο” φαίνεται πως πάει η μεταγραφή του Λοΐκ Ρεμί από την ΚΠΡ στην Άρσεναλ αν και στις αρχές του Ιουνίου έμοιαζε πως ο Γάλλος θα συνέχιζε την καριέρα του στους “κανονιέρηδες”.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα στις αρχές του καλοκαιριού έκαναν λόγο πως ο έμπειρος τα είχε βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Άρσεναλ και απλά έμενε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ωστόσο, με σημερινό δημοσίευμα της “Mirror” φέρεται να υπάρχουν μερικά… κολλήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο Ρεμί ζητάει 80,000 λίρες την εβδομάδα από την Άρσεναλ με τον τεχνικό του συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ, να μην είναι πρόθυμος να δώσει το “οκ” αν και συμφωνήσει με την ΚΠΡ για τον Γάλλο στα 10 εκατομμύρια λίρες.

Από την πλευρά του παίκτη διαρρέει πως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω σε αυτά που ζητάει ακόμα και αν πρόκειται να πάρει μεταγραφή σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και της Πρέμιερ Λιγκ, όπως είναι η Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version