Γιουβέντους

“Ο Βιντάλ δεν πωλείται!”

Ο Μαρότα ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, λέγοντας πως ο Χιλιανός μέσος δεν πρόκειται να πωληθεί, ενώ ο Μότζι δήλωσε σίγουρος πως η Γιουβέντους θα προχωρήσει καλά και χωρίς τον Κόντε.

Aν και δημοσιεύματα ήθελαν τον Βιντάλ να το σκέφτεται σοβαρά μετά την αποχώρηση του Κόντε από τον πάγκο της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

“Ο Βιντάλ δεν πωλείται! Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας και δεν πρόκειται να πάει πουθενά”.

Σε άλλες δηλώσεις ο Λουτσιάνο Μότζι ξεκαθάρισε πως η Γιουβέντους μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς τον Κόντε, ενώ δεν τον βλέπει για ομοσπονδιακό τεχνικό.

“Η Γιουβέντους θα συνεχίσει να κερδίζει και χωρίς τον Κόντε. Προπονητές πάνε κι έρχονται. Αν το πρόβλημά του ήταν η πιθανή πώληση του Βιντάλ, τότε έκανε λάθος καθώς έπρεπε να κάτσει και να βρει αντικαταστάτες με τα λεφτά που θα έπαιρνε από την πώληση. Δεν νομίζω να έφυγε για κάποια άλλη δουλειά. Ειδικά για την εθνική Ιταλίας. Είναι νωρίς για να γίνει προπονητής εθνικής”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ