Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουγιόλ: “Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον Σουάρεζ”
Μπαρτσελόνα

Πουγιόλ: “Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον Σουάρεζ”

Ο Πουγιόλ μίλησε για το νέο παίκτη της Μπαρτσελόνα λέγοντας πως δεν υπάρχει δικαιολογία για το δάγκωμα στον Κιελίνι.

21.07.2014 | 17:16

Κανένα δίκιο δεν δίνει στον Σουάρεζ ο Πουγιόλ, για το δάγκωμα στον Κιελίνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για το νέο απόκτημα της πρώην ομάδας του, λέγοντας επίσης πως μπορεί να δώσει πολλά στο παιχνίδι της.

“Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αυτό που έκανε ο Σουάρεζ. Ζήτησε συγνώμη όμως κι αυτό είναι κάτι που δείχνει πως δεν σκεφτόταν τι έκανε. Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός και μπορεί να μεταφέρει την ποιότητά του στην ομάδα. Με τον Σουάρεζ μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί”.

Ο 36χρονος πλέον Πουγιόλ, μίλησε επίσης για τη δυσκολία που έχει η ομάδα του να βρει κάποιον αμυντικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

“Η Μπάρτσα ψάχνει εδώ και χρόνια για αμυντικό. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσει κάποιον γιατί παίζει με διαφορετικό στυλ από τις άλλες ομάδες. Δεν πρέπει ο αμυντικός που θα αποκτηθεί να έχει τεχνική και να ξέρει να παίζει με τη μπάλα. Πρέπει να είναι και γρήγορος καθώς αμυνόμαστε ψηλά, μακριά από το τέρμα μας. Όταν γυρνάς πίσω και βλέπεις την απόσταση από το τέρμα μας, ζαλίζεσαι μερικές φορές”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version