Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το αντίο του Βερμάελεν
Άρσεναλ

Το αντίο του Βερμάελεν

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Τόμας Βερμάελεν ευχαρίστησε όλους όσους είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και να γνωρίσει στην Άρσεναλ.

10.08.2014 | 21:22

Ο Τόμας Βερμάελεν εδώ και μερικές ώρες ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο Βέλγος στόπερ δεν μπόρεσε να μην αποχαιρετήσει τους φίλους, αλλά και τους ανθρώπους της Άρσεναλ με τους οποίους και συνεργάστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως αποτέλεσε τιμή για τον ίδιο που έπαιξε στους Λονδρέζους, ενώ υπογράμμισε πως αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Χαλ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τόμας Βερμάελεν:

“Μετά από πέντε χρόνια στη Άρσεναλ, τα δύο τελευταία ως αρχηγός, είναι ώρα για εμένα να προχωρήσω. Ο σύλλογος, οι φίλαθλοι, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο, με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου τόσο όταν έκανα προπόνηση όσο και όταν αγωνιζόμουν στο “Έμιρεϊτς”. Ήταν μία πολύ όμορφη εποχή για εμένα και νιώθω ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να είμαι μέλος του. Έζησα τόσες όμορφες εμπειρίες και τόσα όμορφα παιχνίδια με αυτή που είναι πιο ξεχωριστή να είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξή σας. Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπήρξα “κανονιέρης””.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version