Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διέλυσε τη Ντόρτμουντ η Λίβερπουλ(vids)
Ντόρτμουντ

Διέλυσε τη Ντόρτμουντ η Λίβερπουλ(vids)

Στο τελευταίο τους φιλικό, η Λίβερπουλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, νικώντας την με 4-0 στο "Άνφιλντ".

10.08.2014 | 16:20

Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για την έναρξη των πρωταθλημάτων τους, με στόχο ένα σκαλοπάτι μακρύτερα από πέρσι, όπου τερμάτισαν κι οι δύο στη δεύτερη θέση.

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα λεπτά, κάτι που συνήθιζε και πέρσι, ανοίγοντας το σκορ στο 10′ με τον Στάριτζ, ενώ λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λόβρεν να πετυχαίνει γκολ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό των “κόκκινων”. Το 3-0 ήρθε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κοουτίνιο να πλασάρει μέσα από την περιοχή και για το τέλος οι παίκτες της Λίβερπουλ κράτησαν το καλύτερο.

Στέρλινγκ, Κοουτίνιο και Στάριτζ συνεργάστηκαν υπέροχα πριν η μπάλα καταλήξει στο Χέντερσον κι από εκεί στα δίχτυα για το τελικό 4-0, με την μπάλα όμως ίσως να περνάει την γραμμή πριν την προλάβει ο Στάριτζ.

Ο Παπασταθόπουλος ξεκίνησε βασικός, όμως δεν κατάφερε μαζί με τους συμπαίκτες του να κοντρολάρει την επιθετική γραμμή των αντιπάλων τους.

Tα γκολ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version