Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Μπαρτσελόνα

Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»

Ο Τσάβι μίλησε για τη φετινή σεζόν της Μπαρτσελόνα και πόσο άδοξα τελείωσε εκείνη μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Χιρόνα.

04.05.2024 | 23:30

Ο Τσάβι γι’ ακόμη μία φορά δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος, μετά την εικόνα και το αποτέλεσμα απέναντι στη Χιρόνα και την ήττα με σκορ 4-2.

Οι «μπλαουγκράνα» βγήκαν και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου και έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που πανηγύρισε έξαλλα το πρωτάθλημα. Το 36ο στην ιστορία της!

Ο Τσάβι με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε επισήμανε ότι οι παίκτες του ναι μεν τα έδωσαν όλα, όμως, στο τέλος δεν ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν, μιας και η αστοχία τους, όσο και η απειρία τους σε μερικές περιπτώσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο, ώστε η Χιρόνα να επικρατήσει στο φινάλε!

Παράλληλα, επισήμανε ότι τόσο αυτός, όσο και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να ξεχάσουν όσο πιο άμεσα γίνεται την τρέχουσα σεζόν, αφού ολοκληρώθηκε χωρίς ούτε ένα τρόπαιο για την ομάδα του!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Τσάβι, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Χιρόνα:

«Πρέπει να ξεχάσουμε όλα αυτά που έγιναν τη φετινή σεζόν. Ήταν μία πολύ κακή αγωνιστική χρονιά για εμάς. Ήταν μία σεζόν- ντροπή, αφού δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε ούτε ένα τρόπαιο για εμάς και τον κόσμο μας.

Η απειρία και η αστοχία που είχαμε μπροστά από την αντίπαλη εστία μας στοίχισε πολύ ακριβά. Έπρεπε να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι όταν μπορούσαμε. Μετά όταν κάναμε κάποια λάθη ήταν πολύ αργά για εμάς, ώστε να αντιδράσουμε. Μίλησα με τον Μίτσελ και μου είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως πήραν το παιχνίδι, ενώ εμείς ήμασταν τόσο ανώτεροι και καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version