ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Τα νέα αστέρια της Σέριε Α

Η Σέριε Α ξεκινάει και εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά από τα νέα αστέρια που θα μας τραβήξουν την προσοχή.

Τα νέα αστέρια της Σέριε Α

Πέρσι ήταν ο Ιμόμπιλε(αν και στα 23 του τότε). Φέτος; Ποιοι θα είναι αυτοί που θα μας κάνουν να δούμε τη Σέριε Α με λίγο διαφορετικό μάτι.

Άλλωστε, κακά τα ψέμματα, το επίπεδο στην Ιταλία έχει πέσει αρκετά και μια τελευταία ελπίδα των μακαρονάδων είναι οι νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Πάμε να τους δούμε με μερικούς από αυτούς να μας τράβηξαν από πέρσι την προσοχή.

Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο-δανεικός από Γιουβέντους)

Πέρσι έγινε διάσημος μετά τα τέσσερα γκολ του κόντρα στη Μίλαν. Πέτυχε 16 τέρματα σε 29 συμμετοχές, όμως έλειψε για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού, ενώ σε μερικά παιχνίδια μπήκε ως αλλαγή. Φέτος έμεινε και πάλι για τελευταία χρονιά δανεικός στη Σασουόλο, αφού στη Γιουβέντους τον υπολογίζουν κανονικά για του χρόνου.

Έχει απίστευτα καλά τελειώματα για την ηλικία του(20) και αν ήταν σε μία καλύτερη ομάδα, σίγουρα θα διεκδικούσε άνετα το τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ίσως και τώρα τα καταφέρει, αρκεί η Σασουόλο να συνεχίσει το ποδόσφαιρο που έπαιζε πέρσι.

Αντρέα Μπελότι (Παλέρμο)

Πέρσι αγωνίστηκε στη Σέριε Β με την Παλέρμο και πέτυχε 10 τέρματα σε 26 αναμετρήσεις, ξεκινώντας μόνο στις 11 ως βασικός. Κι αυτός 20 χρονών, αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του, ενώ ήδη αρκετοί σύλλογοι τον έχουν στα μπλοκάκια τους.

Πολύ καλός μέσα στην περιοχή με φαρμακερό δεξί πόδι, ενώ και στις εναέριες μονομαχίες είναι άριστος και περιμένουμε να βάλει αρκετά γκολ με το κεφάλι. Αν αντεπεξέλθει γρήγορα στις απαιτήσεις της Σέριε Α, μπορεί να σώσει μόνος του την Παλέρμο και μάλιστα γρήγορα. Δεν πάει για πρώτος σκόρερ, όμως σίγουρα μπορεί να βρεθεί ψηλά.

Φεντερίκο Μπερναρντέσι (Φιορεντίνα)

Άλλος ένας 20χρονος στη λίστα μας, αυτή τη φορά όχι επιθετικός, αλλά εξτρέμ. Αγωνίστηκε ως δανεικός πέρσι στην Κροτόνε και σε 39 παιχνίδια(τα περισσότερα ως αλλαγή)πέτυχε 12 τέρματα, δείχνοντας πως το χει.

Φαίνεται να υπολογίζεται φέτος από τη Φιορεντίνα ενώ ο Πραντέλι τον είχε καλέσει και για κάποιες προπονήσεις με την εθνική ομάδα. Είναι ο πρώτος παίχτης από την Καράρα, που φτάνει τόσο ψηλά, μετά τον Μπουφόν ο οποίος είναι ο πιο γνωστός παίκτης που γεννήθηκε στην περιοχή αυτή.

Mάρκο Ντ’Αλεσάντρο (Αταλάντα)

Είναι 23 ετών και βρισκόταν στο ρόστερ της Ρόμα από το 2009. Ωστόσο έχει περάσει όλες του τις σεζόν ως δανεικός σε ομάδες τις Σέριε Β. Φέτος, η Ρόμα τον έδωσε στην Αταλάντα και η Αταλάντα υπολογίζει αρκετά σε αυτόν. Είναι κεντρικός μέσος κι έχει ήδη ένα δυνατό ιστορικό, φεύγοντας από τις ακαδημίες της Λάτσιο και πηγαίνοντας σε αυτές της Ρόμα.

Είναι αρκετά έμπειρος για την ηλικία του στη Σέριε Β, όμως φέτος όντας στη μεγάλη κατηγορία όπου έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, με αρκετούς ωστόσο να μιλάνε ήδη με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Έχει καλή κάθετη πάσα, αρκετά τρεξίματα και μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη κλειδί για κάθε μικρομεσαία ομάδα.

Μπαλντέ Κεϊτά-Μπράιαν Περέα (Λάτσιο)

Αν οι δυο τους γίνουν αυτό που υπόσχονται, τότε η Λάτσιο εκτός του ότι μπορεί να μπει εύκολα στις ευρωπαϊκές θέσεις, θα κερδίσει και αρκετά χρήματα από πιθανή πώλησή τους.

Ο Κεϊτά εξέπληξε αρκετούς πέρσι με τις εμφανίσεις του. Είναι ένας 19χρονος εξτρέμ, με αρκετά καλή ντρίμπλα, γρήγορος κι έχει καλή σέντρα αλλά και τελειώματα.

Ο Περέα χαρακτηρίζεται για το σκοράρισμά του, αφού μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο, όντας 1.89, αλλά και αρκετά καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Στέφανο Στουράρο (Τζένοα-δανεικός από Γιουβέντους)

Ο 21χρονος μέσος ανήκει από φέτος το καλοκαίρι στη Γιουβέντους, η οποία έδωσε 5.5 εκατομμύρια για την απόκτησή του. Η “Μεγάλη Κυρία” όμως, λόγω της πληρότητας στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, τον άφησε για ένα χρόνο δανεικό στην ομάδα από την οποία τον πήρα, τη Τζένοα.

Έχει απίστευτη ικανότητα να “ξεγλιστράει”, ενώ χαρακτηρίζεται από το πανέξυπνο παιχνίδι του, με τις πάσες του να είναι σημείο αναφοράς. Πέρσι αγωνίστηκε 16 φορές, όμως φέτος αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, με στόχο να τραβήξει το βλέμμα των ανθρώπων της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ