Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάλι καλά που είναι και ο Ντίμιταρ
Μονακό

Πάλι καλά που είναι και ο Ντίμιταρ

Η... κατρακύλα της Μονακό συνεχίζεται με αργό και βασανιστικό ρυθμό και χάρη στον Μπερπάτοφ τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα κόντρα στη Λιλ (1-1) στο "Σταντ ντε Λούις".

30.08.2014 | 22:50

Τα πράγματα για την Μονακό στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος μόνο καλά δεν πάνε.

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν μαζέψει μόνο τέσσερις πόντους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 13η θέση του Σαμπιονά.

Και θα μπορούσαν να είναι σε ακόμη χειρότερη θέση αν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο εντός έδρας ματς με την δεύτερη της βαθμολογίας, Λιλ, δεν είχε σκοράρει στο 61′ κάνοντας το 1-1 που έμεινε μέχρι τέλους με τους “λιλουά” να είναι εκείνοι που πήραν “κεφάλι” στο ματς με τον Ρου στο 18′.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Ρεν επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Καέν. Επίδειξη ισχύος έκανε η Λανς που στο γήπεδό της νίκησε με σκορ 4-2 τη Ρεμς.

Εύκολο βράδυ είχε και η Λοριάν που δεν… ίδρωσε για να επιβληθεί στην έδρα της, της Γκινγκάμπ με σκορ 4-0. Πιο δύσκολο έργο είχαν η Ναντ και η Τουλούζ που νίκησαν με σκορ 1-0 την Μονπελιέ και την Εβιάν αντίστοιχα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version