Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, Ρομπέρτ (;)
Κόσμος

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, Ρομπέρτ (;)

Μετά από τρία χρόνια αποχής ο Ρομπέρτ Πιρές πήρε την απόφαση και απάντησε θετικά στην πρόταση της ινδικής Γκόα.

11.09.2014 | 13:08

“Τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς”, λέει ένα γνωστό ρητό που φαίνεται να ταιριάζει κατά πολύ στην περίπτωση του Ρομπέρτ Πιρές, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία και συγκεκριμένα την Γκόα.

Ο Γάλλος μέσος πριν από τρία χρόνια είχε ανακοινώσει πως δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στους αγωνιστικούς χώρους, όμως, άλλαξε γνώμη μετά την πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι του ινδικού συλλόγου με την πλειοψηφία των γαλλικών ΜΜΕ να ασκούν σκληρή κριτική στον πρώην χαφ της Άρσεναλ, γι’ αυτή την απόφαση που πήρε.

“Όταν ήμουν νεότερος θυμόμουν τους συμπαίκτες μου που ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία ή τους προπονητές μου που μου έλεγαν να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, γιατί όταν θα αποσυρθώ θα μου λείψει. Είμαι σε καλή φόρμα και νιώθω έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Σίγουρα, θα κερδίσω μερικά χρήματα από όλο αυτό, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Στόχος μου είναι να γνωρίσω μία νέα κουλτούρα και μία νέα χώρα”, η απάντηση του Πιρές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version