Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε σε “τοίχο”
Πρωτοσέλιδα

Βρήκε σε “τοίχο”

Η Νάπολι κέρδισε πέναλτι, είχε απίστευτες ευκαιρίες, όμως μπροστά της βρήκε ένα καταπληκτικό Μπάρντι, ο οποίος μαζί με τον Μάξι Λόπεθ χάρισαν τη νίκη με 0-1 στην Κιέβο.

14.09.2014 | 17:58

Η Νάπολι έχασε με 1-0 από την Κιέβο και τα πράγματα για τον Μπενίτεθ γίνονται ακόμη χειρότερα. Η ομάδα του Ισπανού τεχνικού είχε την κατοχή, είχε τις ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τον Μπάρντι, ο οποίος  πιθανότατα να βάλει τη σημερινή του εμφάνιση στο βιογραφικό του.

Οι Ναπολιτάνοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 27′, όταν ο Ιγκουαΐν κέρδισε το πέναλτι και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση. Ο Μπάρντι εκτινάχθηκε εντυπωσιακά στη γωνία του κι έδιωξε σε κόρνερ, όπως έκανε και πάλι σε δύο σουτ των Ινσίνιε και Καγιεχόν.

Ο Μάξι Λόπεζ είχε δοκάρι στο 34′, όμως βρήκε δίχτυα στο 49′ ανοίγοντας το σκορ. Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει, όμως όλα της τα σουτ έβλεπαν το “στοπ” του Μπάρντι, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να είναι το 0-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version