Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κλοπ: “Απέτυχε με Καγκάβα ο Φέργκιουσον”
Ντόρτμουντ

Κλοπ: “Απέτυχε με Καγκάβα ο Φέργκιουσον”

Ο Γιούργκεν Κλοπ, αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν κατάφερε ποτέ να εκμεταλλευτεί σωστά τον Καγκάβα.

15.09.2014 | 11:43

Σε πρόσφατο προπονητικό σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ στο οποίο πήραν μέρος κορυφαίοι τεχνικοί ο Γιούργκεν Κλοπ είχε την τύχη να συνομιλήσει με τον “συνταξιούχο”, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η κουβέντα τα έφερε έτσι, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να μιλήσουν για την επιστροφή του Σίνζι Καγκάβα στους Βεστφαλούς. Μάλιστα, ο Σκοτσέζος τόνισε στον Γερμανό πως δεν είναι καθόλου τιμητικό για εκείνον και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν κατάφεραν ποτέ να βγάλουν τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό του Ιάπωνα χαφ.

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του ο Κλοπ που επίσης ανέφερε πως ο “Φέργκι” του εκμυστηρεύτηκε πως στον πρώτο χρόνο συνεργασίας του με τον νεαρό μέσο ήταν ικανοποιημένος, όμως, στον δεύτερο τα πράγματα δεν πήγαν, όπως όλοι περίμεναν, με αποτέλεσμα ο Καγκάβα να επιστρέψει στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version