Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χορεύει… σάμπα η Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Χορεύει… σάμπα η Παρί!

Χάρη στα γκολ των Βραζιλιάνων, Λούκας Μόουρα και Μαρκίνιος η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Καέν.

25.09.2014 | 00:12

Επιστροφή στις νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι πρωταθλητές επικράτησαν εκτός έδρας της Καέν στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος με σκορ 2-0.

Σκόρερ για τους Παριζιάνους χρίστηκαν δύο Βραζιλιάνοι. Οι Λούκας Μόουρα (18′) και Μαρκίνιος (56′), με αποτέλεσμα οι πρωτευουσιάνοι να πάρουν τη νίκη να φτάσουν τους 13 βαθμούς και να είναι στην δεύτερη θέση, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο, Μαρσέιγ.

Αντίθετη πορεία είχε η Λιλ που γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Νις με σκορ 1-0. Με το ίδιο σκορ κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το “σπίτι” της Μονπελιέ η Μονακό χάρη στο τέρμα του Ζερμέιν στο 93′.

Εύκολο βράδυ περίμενε τη Λυών που νίκησε στο “Ζερλάν” 4-0 την Λοριάν. Τη δύναμη της έδρας της εκμεταλλεύτηκε και η Εβιάν που επιβλήθηκε 2-1 της Λανς. “Τρίποντο” και για τη Μετς που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Γκινγκάμπ, ενώ Μπαστιά και Ναντ “κόλλησαν” στο 0-0

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version