Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Με Σουάρεζ μπορούμε το Τσάμπιονς Λιγκ”
Μπαρτσελόνα

“Με Σουάρεζ μπορούμε το Τσάμπιονς Λιγκ”

Η προσθήκη του Λουίς Σουάρεζ θα δώσει άλλον... αέρα στην επίθεση της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όλα όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

30.09.2014 | 18:16

Πως και πως περιμένει να παίξει με τον Λουίς Σουάρεζ σε επίσημο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο σούπερ- σταρ των Καταλανών σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως ήδη στους “μπλαουγκράνα” υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες, αλλά η επίθεση του συλλόγου θα… εκτοξευθεί μόλις τελειώσει και η τιμωρία του Ουρουγουανού στράικερ.

Μάλιστα, ο “Λέο” πιστεύει πως μαζί με τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες, ώστε να φτάσουν μέχρι και στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Είμαστε πολύ καλοί προς το παρόν. Έχουμε αρκετά νίκες. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω με την προσθήκη του Λουίς Σουάρεζ η επίθεσή μας θα γίνει ακόμα πιο δυνατή. Ξέρουμε πως στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές και πολλά δύσκολα παιχνίδια, αλλά νομίζω πως μπορούμε να πάμε πολύ μακριά”, είπε για να συνεχίσει λίγο αργότερα:

“Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση που υπάρχει αυτή την στιγμή στον κόσμο, γιατί σε αυτή παίρνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να το κατακτήσουμε”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version