Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέρι: “Έχω κλάψει για την Τσέλσι”
Τσέλσι

Τέρι: “Έχω κλάψει για την Τσέλσι”

Τα κλάματα έβαλε ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, μετά την απώλεια του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ την περσινή σεζόν, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του.

02.10.2014 | 13:01

Όσο σκληρός είναι στο γήπεδο τόσο ευαίσθητος είναι έξω από αυτό ο Τζον Τέρι.

Ο αρχηγός της Τσέλσι με δηλώσεις του δεν φοβήθηκε να παραδεχτεί πως μετά την απώλεια του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν έβαλε τα κλάματα.

Να υπενθυμίσουμε πως οι “μπλε” για ένα μεγάλος μέρος ήταν πρώτοι με διαφορά επτά βαθμών από τις υπόλοιπες ομάδες, όμως, από τα μέσα Μαρτίου και έπειτα ξεκίνησαν να κάνουν “κοιλιά” γεγονός που τους στοίχισε τη πρώτη θέση.

“Έβαλα τα κλάματα μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος. Ποτέ δεν φοβήθηκα να δείξω τα συναισθήματά μου. Ωστόσο, ελπίζω φέτος να τα πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όπως έχουμε κάνει τόσες φορές. Αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου”, τα λόγια του Άγγλου αμυντικού, ενώ στην συνέχεια μίλησε και για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012.

“Αυτή ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Σίγουρα με στεναχωρεί το  γεγονός πως δεν μπορούσα να παίξω στον τελικό, αλλά πιστεύω πως βοήθησα σημαντικά την ομάδα να φτάσει μέχρι εκεί. Ασχέτως αν ο κόσμος λέει “δεν το κέρδισα” επειδή δεν έπαιζα εκείνη την βραδιά. Εκτός από εμένα δεν έπαιζαν άλλοι δέκα παίκτες”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version