Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επαφές της Άρσεναλ με Λιχστάινερ!
Γιουβέντους

Επαφές της Άρσεναλ με Λιχστάινερ!

Διαπραγματεύσεις με τον μπακ της Γιουβέντους, Στέφαν Λιχστάινερ, φέρεται να έχει ξεκινήσει η Άρσεναλ, σύμφωνα με ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα.

29.10.2014 | 15:30

Στην μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Στέφαν Λιχστάινερ, όπως αναφέρουν ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιο του Ελβετού αμυντικού με τη Γιουβέντους εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Γι΄αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ώστε να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στο Βόρειο Λονδρίνο. Βέβαια, δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι “μπιανκονέρι” θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Εκτός από την Άρσεναλ ενδιαφέρον για τον Λιχστάινερ φαίνεται να υπάρχει και από την Ίντερ που παρακολουθεί εξ αποστάσεως τις όποιες εξελίξεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version