Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τιμωρείται(;) για τις ρεζέρβες η Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Τιμωρείται(;) για τις ρεζέρβες η Λίβερπουλ

Ο Ρότζερς δε χρησιμοποίησε τη βασική του ενδεκάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεάλ και σύμφωνα με τους κανονισμούς κινδυνεύει η Λίβερπουλ με τιμωρία.

05.11.2014 | 14:55

Φαίνεται τρελό, όμως δεν είναι. Η ΟΥΕΦΑ έχει ξεκάθαρο κανονισμό στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι ομάδες να χρησιμοποιούν τους καλύτερους που έχουν. Ο Ρότζερς δε χρησιμοποίησε τους Μπαλοτέλι, Τζέραρντ, Χέντερσον, Τζόνσον, Κουτίνιο, Λόβρεν  και Στέρλινγκ(οι οποίοι συνήθως είναι βασικοί) χωρίς λόγο και πλέον η ομάδα του κινδυνεύει με τιμωρία.

Οι “κόκκινοι” αγωνίζονται το Σάββατο με τη Τσέλσι και αυτό κινεί ακόμα περισσότερο τις υποψίες των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ. Ουσιαστικά η ΟΥΕΦΑ θεωρεί ότι η διοργάνωση μπήκε σε δεύτερη μοίρα για τον τεχνικό της Λίβερπουλ κι αυτό δεν επιτρέπεται.

Ο Άγγλος τεχνικός πάντως δικαιολογήθηκε μετά τον αγώνα, λέγοντας πως οι παίκτες του έχουν δώσει πολλά παιχνίδια ήδη, ενώ ακολουθούν ακόμα περισσότερα τις προσεχείς βδομάδες.

Ιδού και ο συγκεκριμένος κανονισμός

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version