ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρίλερ στο «Έμιρεϊτς» και 1-1 στο ημίχρονο η Άρσεναλ με την Έβερτον! (vids)
Ο Κούντους «κάρφωσε» τη Σίτι με το ψαλιδάκι της χρονιάς! (vid)
Τσέλσι: Το πρώτο του Καϊσέδο ήταν ΓΚΟ-ΛΑ-ΡΑ από το κέντρο! (vid)
Ο Φόντεν «ξέρανε» την Άρσεναλ και… τελείωσε τη Γουέστ Χαμ! (vid)
Κανένα άγχος για τη Σίτι και 1-0 με ΓΚΟΛΑΡΑ Φόντεν! (vid)
«Αν ο Μπαπέ πάει στη Ρεάλ, μπορεί να πάρει τη Χρυσή Μπάλα»!
Περισσότερες σεζόν με Βινίσιους παρά με Ρονάλντο ο Μόντριτς!
Ο Αρτέτα επιφύλαξε… έκπληξη στην τελευταία 11αδα της σεζόν! (pic)
Λίβερπουλ: Λαοθάλασσα στο «Άνφιλντ» στην άφιξη της αποστολής! (vid)
Κλάματα χαράς για Ρανιέρι που έσωσε την Κάλιαρι! (vid)
Μιλά με τουρκική ομάδα ο Ντι Μαρία, στο περίμενε ο Μέσι!
Απών ο Μπαπέ από το τελευταίο του παιχνίδι στη Ligue 1
Κανείς δεν θέλει Μπάγερν, τέταρτο όχι στους Βαυαρούς από υποψήφιο αντι-Τούχελ
Η Αγγλία βγάζει πρωταθλήτρια σήμερα: Στο χέρι της Σίτι ο τίτλος, για το θαύμα η Άρσεναλ
Επίσημο: Αυτός είναι ο (προσωρινός) αντικαταστάτης του Αλέγκρι στη Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Βρήκαν δοκάρι

Μίλαν και Ίντερ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας μετά το μεταξύ τους 1-1, ενώ αμφότερες είχαν από ένα δοκάρι που τους στέρησε τη νίκη.

Βρήκαν δοκάρι

Η επιστροφή του Μαντσίνι στο Μιλάνο απασχόλησε όλη την πόλη μεσοβδόμαδα όμως σήμερα υπήρξε ντέρμπι. Οι δύο ομάδες δεν βολεύονταν με την ισοπαλία και τα έδωσαν όλα για τη νίκη, όμως έδωσαν και υπερβολικά πολλά για να μη χάσουν.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο μέρος ο Μενέζ με πανέμορφο τελείωμα κι εν συνεχεία η Μίλαν έκατσε στην περιοχή της. Η επανάληψη δεν έκρυβε κάτι αφού η Ίντερ κατέβηκε με στόχο τη γρήγορη ισοφάριση ενώ η Μίλαν συνέχισε να μένει πίσω από τη σέντρα ψάχνοντας δεύτερο γκολ μέσα από κάποια αντεπίθεση.

Ο Μαντσίνι ετοίμαζε τον Ερνάνες για τη θέση του Όμπι, όμως πριν γίνει η αλλαγή και συγκεκριμένα στο 61′ ο Νιγηριανός μέσος ισοφάρισε για την ομάδα του. Η Μίλαν έψαξε το εκ νέου προβάδισμα, όμως ο Ελ Σαραουί, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Μποναβεντούρα με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ιταλό, ο οποίος έκανε την κίνηση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον Χαντάνοβιτς, όμως το πλασέ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι απογοητεύοντας κόσμο και Ιντζάκι για το κακό τελείωμα.

Στο 79′ ήταν η σειρά του Ικάρντι να βρει το δοκάρι. Ο Ναγκατόμο έκανε ωραία επέλαση από τα δεξιά, έσπασε τη μπάλα έξω στον Γκουαρίν, ο οποίος αφού προσπειήθηκε σε δύο αμυντικούς της Μίλαν, έκανε τη σέντρα. Ο Ικάρντι βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά στην κίνηση, όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά στο κάθετο αριστερό δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεζ.

Η Μίλαν είχε τον τελευταίο λόγο, με την Ίντερ να προσέχει τα μετόπισθέν της στα τελευταία λεπτά. Ο Πόλι βρέθηκε μες την περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση(η Ίντερ διαμαρτύρεται για δύο φάσεις στις οποίες Ραμί και Μεξές ίσως έπρεπε να δουν την κόκκινη κάρτα), όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Έτσι, η Μίλαν ανέβηκε στους 18 βαθμούς, ενώ η Ίντερ έμεινε στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ