Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Ρόις στην Μπάγερν ο Λαμ
Ντόρτμουντ

Θέλει Ρόις στην Μπάγερν ο Λαμ

Η Μπάγερν Μονάχου θα γινόταν ακόμη καλύτερη αν ερχόταν σε αυτή ο Μάρκο Ρόις, όπως τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο Φιλίπ Λαμ.

03.12.2014 | 12:55

To “ψηστήρι” από την μεριά της Μπάγερν Μονάχου, ώστε να κάνει τον Μάρκο Ρόις να έρθει αργά ή γρήγορα στους Βαυαρούς συνεχίζεται δια στόματος Φιλίπ Λαμ.

Ο αρχηγός του συλλόγου, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μέσα Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Γερμανό στράικερ και πέρα της εθνικής ομάδας.

“Δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον του Ρόις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη όταν δεν είναι τραυματίας και έχει όλα όσα χρειάζονται, ώστε να γίνει πρωταθλητής. Ένας παίκτης σαν τον Ρόις μπορεί να κάνει πανίσχυρη κάθε ομάδα του κόσμου”.

Εκτός αυτού ο Λαμ ρωτήθηκε και για την κακή πορεία της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα και αν θα τους έδινε κάποια συμβουλή.

“Όχι δεν μπορώ να δώσω κάποια συμβουλή, καθώς δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version