ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανένα άγχος για τη Σίτι και 1-0 με ΓΚΟΛΑΡΑ Φόντεν! (vid)
«Αν ο Μπαπέ πάει στη Ρεάλ, μπορεί να πάρει τη Χρυσή Μπάλα»!
Περισσότερες σεζόν με Βινίσιους παρά με Ρονάλντο ο Μόντριτς!
Ο Αρτέτα επιφύλαξε… έκπληξη στην τελευταία 11αδα της σεζόν! (pic)
Λίβερπουλ: Λαοθάλασσα στο «Άνφιλντ» στην άφιξη της αποστολής! (vid)
Κλάματα χαράς για Ρανιέρι που έσωσε την Κάλιαρι! (vid)
Μιλά με τουρκική ομάδα ο Ντι Μαρία, στο περίμενε ο Μέσι!
Απών ο Μπαπέ από το τελευταίο του παιχνίδι στη Ligue 1
Κανείς δεν θέλει Μπάγερν, τέταρτο όχι στους Βαυαρούς από υποψήφιο αντι-Τούχελ
Η Αγγλία βγάζει πρωταθλήτρια σήμερα: Στο χέρι της Σίτι ο τίτλος, για το θαύμα η Άρσεναλ
Επίσημο: Αυτός είναι ο (προσωρινός) αντικαταστάτης του Αλέγκρι στη Γιουβέντους!
Με τη Ρεάλ δεν… παίζεις – Δεν δίνει τα 60 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο σταρ!
Κλοπ για Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι έχει 115 παραβιάσεις, αλλά εσύ… παραμένεις ο κορυφαίος»
«Σκούπα» στην Τότεναμ – Ο Ποστέκογλου διώχνει οκτώ παίκτες!
Άρσεναλ: Κάνει πρόβα τίτλου στο Emirates – Το τρόπαιο ήρθε στο Λονδίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

“Μετά χαράς παίζω στον Παναθηναϊκό”!

Ο αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ δηλώνει στο sportsking.gr πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους "πράσινους".

“Μετά χαράς παίζω στον Παναθηναϊκό”!

Μήνυμα εστάλη!

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού,  πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι ο σέντερ μπακ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Μπρούνο Σοάρες απασχολεί την ελληνική ομάδα. Ο ίδιος παραχωρεί συνέντευξη στο  SPORTSKING και δηλώνει  ¨Μεγάλη  μου  χαρά  να  παίξω  σε  έναν  μεγάλο  ευρωπαϊκό  σύλλογο  όπως ο Παναθηναϊκός¨.

O Μπρούνο Σοάρες δεν έμεινε εκεί, αλλά αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με τη μεταγραφή του στην Ομόνοια Λευκωσίας, την οποία ο κυπριακός Τύπος θεωρούσε δεδομένη το καλοκαίριπου πέρασε, και έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Γιαννιώτα, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες την περσινή σεζόν…

Συνέντευξη στον Τάσο Χαλκιόπουλο

Τι συνέβη με Ομόνοια

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον της κυπριακής Ομόνοιας προς το πρόσωπό σου.  Ο  κυπριακός  Τύπος  θεωρούσε  δεδομένη  τη  μεταγραφή  σου,  αφού  σύμφωνα  με ρεπορτάζ,  είχες  δώσει  τα  χέρια  με  τον  σύλλογο  και  απέμενε  μόνο  η  υπογραφή  σου. Μάλιστα, γράφτηκε ότι είχες υπογράψει προσύμφωνο και ότι θα πλήρωνες σε περίπτωση μεταγραφής σε άλλη ομάδα. Τελικά έμεινες στο Ντίσελντορφ, και μέχρι σήμερα αγωνίζεσαι στη Φορτούνα. Τι πραγματικά συνέβη σε αυτήν την περίπτωση;

“Πράγματι, είχα μια πολύ καλή πρόταση από την Ομόνοια Λευκωσίας. Μου έστειλαν εισιτήρια για  να  πάω να  δω  ιδίοις  όμμασι  την  υποδομή  του  συλλόγου  και  μου  έκαναν   μια  πολύ δελεαστική πρόταση. Ωστόσο,  γύρισα στη Γερμανία, κουβέντιασα με την οικογένειά μου και η τελική  απόφαση  ήταν  να  παραμείνω  στη  Φορτούνα,  ανέφερε  ο  Μπρούνο,  θέλοντας  να ξεκαθαρίσει  το  τοπίο  αναφορικά  με  την  υπόθεση  που  απασχόλησε  τους  Κύπριους  το καλοκαίρι  που  πέρασε,  και  υπερασπίστηκε  την  επιλογή του:   Πιστεύω ότι  ήταν  σωστή  η απόφαση  γιατί  παίζω  καλά  και  η  ομάδα  πραγματοποιεί  καλή  πορεία  και  σίγουρα  θα παλέψουμε για να ανέβουμε στη Bundesliga”.

-Υπήρξε ή υπάρχει ενδιαφέρον ή επίσημη πρόταση από κάποιον σύλλογο για σένα;

“Με το συμβόλαιό μου να εκπνέει σε εφτά μήνες υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, κι αυτό επειδή βρίσκομαι σε πολύ καλή φάση στη Φορτούνα, πραγματοποιώ καλά ματς και η ομάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με εναν σύλλογο από την Κίνα κι έναν από την Κύπρο. Αλλά, όσον αφορά την χειμερινή μεταγραφική,δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμη!”

¨Ναι¨ στον Παναθηναϊκό!

Ο 26χρονος σέντερ μπακ δεν έκρυψε την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εφόσον υπάρξει  επίσημη  πρόταση  από  πλευράς  της  ελληνικής  ομάδας,  την  οποία  χαρακτηρίζει¨μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα”.

-Θα ήθελες να παίξεις στον Παναθηναϊκό;

“Παρακολουθούσα πολύ τον Παναθηναϊκό την εποχή που ο Ζιμπέρτο Σίλβα έπαιζε εκεί. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση και παθιασμένη εξέδρα. Θα ήταν πολύ μεγάλη χαρά μια μέρα να υπερασπιστώ τα χρώματα  μιας μεγάλης ομάδας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως ο Παναθηναϊκός”.

 -Γνωρίζεις  ότι  η  Ομόνοια  η  οποία  σε  ήθελε  έχει  το  ίδιο  σήμα  με  τον  Παναθηναϊκό;Σύμπτωση;

“Οι συμπτώσεις αποτελούν μέρος της ζωής. Εκτός από το ίδιο σήμα και χρώμα στη φανέλα,είναι  δύο  ομάδες  που  συμμετέχουν  διαρκώς  σε  ευρωπαϊκές  διοργανώσεις  κι  αυτό  είναι ενδιαφέρον για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή”.

-Ποια τα μελλοντικά σου σχέδια και όνειρα;

“Σχέδιό μου είναι να αγωνιστώ και πάλι στην μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου,ωστόσο δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω από τη Γερμανία σε περίπτωση που υπάρξει μια καλή πρόταση και σχέδιο από μια μεγάλη ομάδα κάποιας άλλης χώρας, τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα προς τους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του…”

Ταλαντούχος ο Γιαννιώτας gianiotas

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έφυγε από τον Άρη για να πάει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ως ένας από τους ελπιδοφόρους παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενώ, όμως, αρχικά φαινόταν ότι θα μπορούσε  να  αποτελέσει  μέρος  του  γερμανικού  συλλόγου,  η  συνέχεια  τον  βρήκε…παραγκωνισμένο.

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής υποστήριξε σε συνέντευξη που έδωσε πριν από τρεις μήνες, ότι δύο τραυματισμοί που είχε και η έλευση νέου προπονητή στην Φορτούνα ήταν ανασταλτικοί παράγοντες για τη καριέρα του στο εξωτερικό.

Στον τελευταίο λόγο αναφέρθηκε και ο Μπρούνο Σοάρες σε σχετική ερώτηση που του κάναμε,αφού  υπήρξε  συμπαίκτης  του  21χρονου  ποδοσφαιριστή  -ο  οποίος  πλέον  αγωνίζεται  ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, από τη Φορτούνα – και τον γνωρίζει.

-Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκες στο πλάι του Γιαννιώτα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήγε να παίξει στη Γερμανία, θεωρούμενος ένας ταλαντούχος νέος στην Ελλάδα, ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά και γύρισε πίσω ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Ποια είναι η γνώμη σου για  την  αξία  και  τον  χαρακτήρα αυτού  του  ποδοσφαιριστή;  Θα μπορούσε  να έχει μέλλον στη Γερμανία;

“Με τον Γιαννιώτα μοιραστήκε πολλές φορές το ίδιο δωμάτιο στα ξενοδοχεία όπου διέμενε η αποστολή της ομάδας μας. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί, που είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα εδώ στη Φορτούνα, ωστόσο, στη συνέχεια, έχασε τη θέση του εξαιτίας της αλλαγής προπονητή που είχαμε τη περασμένη σεζόν. Πιστεύω ότι ο δανεισμός του στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ευεργετικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και όταν επιστρέψει από τον δανεισμό θα μπορέσει να δείξει, εκ νέου, το ταλέντο του, είναι η γνώμη του Βραζιλιάνου αμυντικού για τον Γιαννιώτα, στου οποίου το συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει οψιόν αγοράς”.

Η Φορτούνα των 35 χιλιάδων θεατών 35

-Η  Φορτούνα  Ντίσελντορφ  απέχει  μόλις  δύο  βαθμούς  από  τη  δεύτερη  θέση  της βαθμολογίας της Bundesliga 2, που δίνει την απευθείας άνοδο στη Bundesliga. Πιστεύεις ότιτην  επόμενη  σεζόν,  η  ομάδα  σου  θα  αγωνίζεται  στην  μεγαλύτερη  κατηγορία  τουγερμανικού ποδοσφαίρου;

“Πιστεύω ότι η Φορτούνα πρέπει να επιστρέψει την επόμενη σεζόν, εκεί απ´όπου δεν έπρεπε να είχε φύγει. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική υποδομή και μέσο όρο προσέλευσης στα εντός έδρας ματς 35 χιλιάδες άτομα. Επίσης, έχουμε καλή ομάδα για να ανέβουμε στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου”.

 -Αγωνίζεσαι ως βασικός στη Φορτούνα. ωστόσο, ως αμυντικός,  δεν είναι προτεραιότητά σου  το  να  σημειώνεις  τέρματα.  Πέτυχες,  όμως,  το  πρώτο  σου  γκολ  με  τη  φανέλα της Φορτούνα πριν από τέσσερις αγωνιστικές. Ήταν το τέρμα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα σου στην έδρα της Μόναχο 1860, μιας ομάδας με παράδοση στη Γερμανία. Πώς ήταν αυτή η αίσθηση; Είναι καλύτερο να πετυχαίνεις το νικητήριο τέρμα σε ένα ματς ή να κρατάς το ¨0¨πίσω;

“Η αίσθηση ήταν εξαιρετική. Φυσικά, για μας τους αμυντικούς, το να μη δεχτούμε γκολ είναι ο πρωταρχικός στόχος, αλλά ήταν μεγάλη χαρά η επίτευξη του νικητήριου τέρματος κόντρα στη 1860, που βοήθησε την ομάδα να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία”.

Οι αρετές και η καλύτερη στιγμή του Μπρούνο bruno

-Δίνεις της εικόνα ενός κλασικού κεντρικού αμυντικού λόγω της δύναμης και του ύψους σου. Ωστόσο, ποιες είναι οι αρετές σου που πιστεύεις ότι ξεχωρίζουν;

“Ψάχνω  να  τοποθετούμαι  σωστά  στο  γήπεδο  και  να  βγαίνω σωστά  στη  μπάλα.  Τόσο  στο αμυντικό,  όσο  και  στο  επιθετικό  κομμάτι  κοιτάζω  να  εκμεταλλεύομαι  το  ύψος  μου  και προσπαθώ να κρατάω τη μπάλα για να δίνω χρόνο και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου!”.

Τη σεζόν 2010-11, η Ντούισμπουργκ πραγματοποίησε τεράστια έκπληξη στη Γερμανία, καθώς παρά  το γεγονός  ότι  αγωνιζόταν  στη  Bundesliga  2,  κατάφερε  να  φτάσει  στον  τελικό  του Κυπέλλου. Εκεί, όμως, γνώρισε βαριά ήττα από τη Σάλκε (5-0). Ο Μπρούνο Σοάρες απουσίασε από εκείνη την αναμέτρηση, καθώς η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον ημιτελικό απέναντι στη  Κότμπους  (2-1)  του  στέρησε  τη  συμμετοχή  από  το  μεγάλο  ματς.  Αν  είχε  αγωνιστεί,πιστεύει, ότι η ομάδα του δεν θα είχε ταπεινωθεί με αυτόν τον τρόπο σε εκείνον τον τελικό. Ο ίδιος, όμως, φέρεται να επιδεικνύει ομαδικό πνεύμα αναφερόμενος στο πως μεταχειρίστηκε τον ποδοσφαιριστή που τον αναπλήρωσε.

Η Ντούισμπουργκ αγωνίζεται πλέον στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου…

-Το 2011, η Ντούισμπουργκ ήταν η μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό. Ήσουν βασικός σε εκείνη την ομάδα και τη βοήθησες κατά τη διάρκεια τη ςδιοργάνωσης. Ωστόσο, μια κόκκινη κάρτα που δέχθηκες στον ημιτελικό, σου στέρησε τη συμμετοχή  στον  τελικό κόντρα στη  Σάλκε,  ο  οποίος  αποδείχθηκε  πολύ  δύσκολος.  Ήταν αυτή,  η  καλύτερη  πορεία  έως  τώρα  στην  καριέρα  σου;  Πως  ήταν  το  συναίσθημα  της επιτυχίας στη διοργάνωση, αλλά απουσίας από τον τελικό;  Φαντάζεσαι ανάλογες ή και μεγαλύτερες στιγμές στο ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

“Εδώ  στη  Γερμανία  ήταν  η  καλύτερη  σεζόν,  χωρίς  αμφιβολία.  Φτάσαμε  στον  τελικό  του Κυπέλλου  Γερμανίας  κερδίζοντας  παραδοσιακές  ομάδες  της  Bundesliga.  Δυστυχώς  δεν αγωνίστηκα  στο  πλέον  αναμενόμενο  ματς,  τον  τελικό,  λόγω  καρτών.  Ήταν  ένα  περίεργο συναίσθημα  καθώς  ήξερα  ότι  αν  βρισκόμουν  στον  αγωνιστικό  χώρο,  τα  πράγματα  θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Ωστόσο, κοίταξα να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου και κυρίως τον ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στη θέση μου. Ελπίζω αυτή τη σεζόν η Φορτούνα να ανέβει στη Bundesliga κι αυτή να είναι η αρχή για πολλές ακόμα καλές στιγμές που θα έρθουν στην καριέρα μου”, κατέληξε ο Μπρούνο, κλείνοντας με αυτή την ευχή τη συνέντευξη…

Ο  Μπρουνο Σοάρες  μετράει  13  συμμετοχές  και  ένα  γκολ  με  τη  φανέλα  της  Φορτούνα Ντίσελντορφ την τρέχουσα σεζόν, αποτελώντας βασικός στέλεχος της γερμανικής ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ