Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η τραγική ιστορία του Μπλατσικόφσκι
Ντόρτμουντ

Η τραγική ιστορία του Μπλατσικόφσκι

Την δυσκολότερη μέρα της ζωή του αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Γιακούμπ Μπλατσικόφσκι της Ντόρτμουντ, ο οποίος σε ηλικία δέκα ετών είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του.

17.01.2015 | 13:10

Τα παιδικά χρόνια του Γιακούμπ Μπλατσικόφσκι μόνο εύκολα δεν ήταν.

Ο Πολωνός παίκτης, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, προκειμένου να προωθήσει την αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί τον επόμενο Μάιο, ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην δολοφονία της μητέρας του από τον ίδιο τον πατέρα του.

Γεγονός που τον στιγμάτισε για πολλά χρόνια τονίζοντας πως μέχρι και σήμερα αποτελεί την πιο σκοτεινή και πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

“Στο βιβλίο αποκαλύπτω ό,τι έχει συμβεί σε εμένα και συμπεριλαμβάνω και την τραγική ιστορία των παιδικών μου χρόνων όταν σε ηλικία δέκα ετών ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στην δολοφονία της μητέρας μου από τον πατέρα μου. Δεν είναι εύκολο. Αλλά είναι ένα επεισόδιο το οποίο ακόμα δεν έχω ξεχάσει. Εκείνη η ημέρα ήταν η ημέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή μου.

Αλλά πιστεύω πως μου έδωσε και αρκετή δύναμη. Γιατί είχα να αντιμετωπίσω πολλές δυσκολίες. Ωστόσο, τα πράγματα από μέχρι σήμερα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γιατί ξέρω πως τα δύσκολα έχουν πια περάσει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version