Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η απίστευτη ομιλία του Βαλντές!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η απίστευτη ομιλία του Βαλντές!

Πριν το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ομάδα Κ-21 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ο Βίκτορ Βαλντές "ντόπαρε" τους συμπαίκτες του.

27.01.2015 | 21:39

Με το… στόμα ανοικτό έμειναν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κ-21 λίγο πριν το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ.

Γι’ αυτό ευθυνόταν ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος μετά από αρκετούς μήνες θα πάταγε και πάλι σε αγωνιστικό χώρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο που είχε τον περασμένο Μάρτιο με την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που ο Ισπανός πορτιέρο θα αγωνιζόταν για πρώτη φορά με τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων” και έτσι έβγαλε μία ιδιαίτερη ομιλία στους νεαρούς συμπαίκτες του.

Ο Βαλντές έβαλε τους πιτσιρικάδες να δουν ένα βίντεο με την ιστορία ενός βετεράνου αθλητή από τις ΗΠΑ: του Ντικ Χόιτ.

Ο Ντικ Χόιτ για δεκαετίες κουβαλούσε μαζί του στους μαραθώνιους που πήγαινε σε ένα ειδικό καροτσάκι τον γιο του, Ρικ, που ήταν τετραπληγικός.

“Όλοι στα αποδυτήρια άκουγαν με προσοχή. Ήταν κάτι απίστευτο και όπως μας είπε ο Βαλντές αυτή ήταν μία μέθοδο του Γκουαρντιόλα που εφάρμοζε στην Μπαρτσελόνα. Ο Βαλντές είναι πολύ ταπεινός και ένα υπόδειγμα επαγγελματία αθλητή”, τα λόγια του τεχνικού της ομάδας Κ-21, Γουόρεν Τζόις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version