ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Ισορροπημένα πράγματα

Για αυτή τη βδομάδα διαλέξαμε μία ενδεκάδα με παίκτες που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις, είτε επιθετικά είτε αμυντικά, ενώ προπονητής είναι αυτός που πήρε τη ταυτότητα του Γκουαρντιόλα.

Ισορροπημένα πράγματα

Νομίζω για δεύτερη φορά φέτος, ο Ντίτερ Χέκινγκ βρίσκεται στη συγκεκριμένη στήλη και όχι άδικα. Η πορεία της Βόλφσμπουργκ είναι εξαιρετική, όπως και η νίκη επί της Μπάγερν την Παρασκευή με 4-1. Το αξιοθαύμαστο είναι πως ο Γερμανός τεχνικός κράτησε τις ισορροπίες στην ομάδα μετά τη διακοπή αλλά και κυρίως μετά το ξαφνικό θάνατο του βασικού 21χρονου μέσου, Μαλάντα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του. Η φετινή πορεία ξέρουμε ήδη που είναι αφιερωμένη…

Πάμε και στους 11 κορυφαίους της βδομάδας

Τερματοφύλακας: Σούμπασιτς(Μονακό): Φέτος έχει μια τραγική άμυνα μπροστά του κι όμως καταφέρνει σε πολλοστό παιχνίδι να κρατήσει το μηδέν. Κι όχι απέναντι σε καμιά ομαδούλα..Η Λυών είχε 10 ευκαιρίες για γκολ, με τον Κροάτη γκολκίπερ να επεμβαίνει στις τέσσερις, σωτήρια.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Ράμος(Ρεάλ Μαδρίτης): Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τέτοια εποχή, ξεκίνησαν πάλι φήμες γύρω από την παραμονή του στην ομάδα. Ο ίδιος απαντάει πάντα με γκολ, όπως και προχθές. Πολύ καλός και αμυντικά ύστερα από 1-2 όχι και τόσο καλά παιχνίδια.

Ντανίλο(Ουντινέζε): Άρχοντας στο κέντρο της άμυνας της Ουντινέζε, δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του τον Τέβεζ και έχει μερίδιο ευθύνης για το μηδέν παθητικό.

Ακραίοι οπισθοφύλακες:

Ρεβεγιέρ(Σάντερλαντ): Όταν αποκτήθηκε από τη Σάντερλαντ πολλοί αναρωτήθηκαν τι ρόλο θα παίξει. Να που χρειάστηκε όμως και τελικά αποδείχθηκε πολύτιμος. Πολύ καλός αμυντικά, έδωσε και την ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του και μερικά στόματα έκλεισαν.

Φουξ(Σάλκε): Αν πηγαίνει καλά αυτός, η Σάλκε μοιάζει με άλλη ομάδα. Έτρεξε όλη την αριστερή γραμμή ακατάπαυστα κι έδωσε την ασίστ στο μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Κεντρικοί μέσοι:

Καθόρλα-Ντε Μπρούινε(Άρσεναλ-Βόλφσμπουργκ): Τους βάζουμε μαζί γιατί φέτος είναι ίσως οι δύο πιο ανεπτυγμένοι δημιουργικοί μέσοι στα πρωταθλήματά τους. Ο μεν Ισπανός κάνει τρομερή διαφορά πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν του στο Νησί, ενώ ο δε Βέλγος κάνει παπάδες στη Γερμανία. Δύο ασίστ κι ένα γκολ ο πρώτος, δύο γκολ και μια ασίστ ο δεύτερος.

Εξτρέμ:

Μενέζ(Μίλαν): Τον επιλέξαμε, τον ξαναεπιλέξαμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν υπάρχει κι ας πείτε ότι θέλετε. Ο Γάλλος είναι ο λόγος για να δεις τη φετινή Μίλαν. Αν δεν ήταν αυτός, οι “ροσσονέρι” μπορεί να ανησυχούσαν ακόμα περισσότερο για τη βαθμολογία τους.

Ντε Μπλάσις(Μάιντς): Τον ξέρουμε από πρώτο χέρι. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πιάσει και στη Γερμανία, όπου οι άμυνες είναι ολίγον τι πιο ανοικτές. Δύο ασίστ κι ένα γκολ από τον πρώην δαίμονα της Τρίπολης.

Επιθετικοί:

Γουόλτερς(Στόουκ): Tώρα που ο Κρκιτς θα μείνει για καιρό εκτός, πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία ο Γουόλτερς. Και αυτό έπραξε πετυχαίνοντας χατ-τρικ και δίνοντας μια εύκολη νίκη στην ομάδα του.

Κουαλιαρέλα(Τορίνο): Περίπτωση Μενέζ. Αν δεν ήταν αυτός, θα ταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη “γκρανάτα”. Χατ-τρικ από τον πολύπειρο επιθετικό που αποδεικνύει αυτό που λέμε “δεν ξεχνιέται η άτιμη”…

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής σε 4-4-2

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ