Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ασπίδα” προστασίας από Λάμπαρντ σε Μπέιλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

“Ασπίδα” προστασίας από Λάμπαρντ σε Μπέιλ!

Τις ατομικές ενέργειες που έπαιρνε θα πρέπει να παίρνει ο Γκάρεθ Μπέιλ στα παιχνίδια της Ρεάλ, παρά τις αποδοκιμασίες, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Φρανκ Λάμπαρντ.

19.02.2015 | 12:48

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει βρεθεί στο “στόχαστρο” των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή σε μερικές φάσεις δεν ήταν τόσο ομαδικός όσο θα έπρεπε.

Αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει το παιχνίδι του Ουαλού επιθετικού, ο οποίος πλέον σκέφτεται περισσότερο για το αν πρέπει να κάνει μία ατομική προσπάθεια ή όχι.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ το παρατήρησε και με δηλώσεις του τόνισε πως ο 25χρονος στράικερ δεν θα πρέπει να είναι επηρεασμένος.

“Έχω την αίσθηση πως είναι πολύ καλό παιδί. Είναι λίγο ατομιστής, αλλά σωστά είναι, καθώς έχει πετύχει πολλά στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι του που σκέφτεται “να κάνω μία ατομική προσπάθεια ή να δώσω πάσα για να μην μου κάνουν κριτική;”.  Ελπίζω αυτό να το αποβάλει από μέσα του γιατί θα του κάνει κακό στην συνέχεια.

Μπορεί σε ένα παιχνίδι να μην πάσαρε στον Κριστιάνο την σωστή στιγμή. Αλλά δεν θα πρέπει να τον γιουχάρουν. Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κριστιάνο να βγαίνει και να λέει πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και να πάρει το μέρος του Μπέιλ. Ωστόσο, πιστεύω πως ο Μπέιλ μέσα από αυτή τη φάση μπορεί να βγει πολύ δυνατός”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version