Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Θέλω τον Μέσι στη Σαμπντόρια!”
Μπαρτσελόνα

“Θέλω τον Μέσι στη Σαμπντόρια!”

Ο Μάσιμο Φερέρο θέλει να κάνει μεγάλη ομάδα τη Σαμπντόρια και ονειρεύεται να φέρει στη Γένοβα τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

20.02.2015 | 13:13

Μόνο ως όνειρο μπορούμε να το θεωρήσουμε αφού ο Μέσι είναι σχεδόν αδύνατο να αφήσει τη Μπαρτσελόνα για τη Σαμπντόρια. Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της ομάδας από τη Γένοβα ξεκαθαρίζει πως τον θέλει στην ομάδα του.

“Θέλω η καρδιά της μεγάλης Σαμπντόρια να ξαναχτυπήσει. Θέλω να επαναλάβουμε αυτά που έκανε ο Μαντοβάνι στη Σαμπντόρια. Πάντα στοχεύω ψηλά και για αυτό θέλω τον Μέσι εδώ. Του αρέσουν τα χρώματα της ομάδας και το ότι είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους. Όχι για να μετρήσω τις δυνάμεις μου”.

Ξέραμε ότι ο Φερέρο είναι λιγάκι περισσότερο τρελός από τους υπόλοιπους προέδρους αλλά φαίνεται ξανά πως δεν έχει πρόβλημα να το δείξει.

Η Σαμπντόρια είναι αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση της Σέριε Α με 35 βαθμούς σε 23 παιχνίδια, ενώ στον πρώτο γύρο είχε μόλις μία ήττα κι αυτή μέσα στο “Μεάτσα” κόντρα στην Ίντερ, με ανύπαρκτο πέναλτι του Ικάρντι στο 90′, ενώ τον Ιανουάριο έφερε τον Ετό στη Γένοβα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version