Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Όχι και η πιο έξυπνη κίνηση από Ποντόλσκι”
Ίντερ

“Όχι και η πιο έξυπνη κίνηση από Ποντόλσκι”

Ο Γιούπ Χάινκες μίλησε για τη μετακίνηση του Ποντόλσκι στην Ίντερ, λέγοντας πως θα μπορούσε να είχε επιλέξει και καλύτερα τις επιλογές του.

31.03.2015 | 15:57

Ο άνθρωπος που οδήγησε τη Μπάγερν στο τρεμπλ το 2013, μίλησε για τον παίκτη που πολλοί πίστευαν στη Γερμανία, όμως οι επιλογές του δεν του βγήκαν σε καλό, λέγοντας πως πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω όσο είναι νωρίς ακόμα.

“Ο Ποντόλσκι και οι μάνατζέρ του δεν έκαναν και την πιο έξυπνη κίνηση υπογράφοντας στην Ίντερ. Όταν ήταν στη Μπάγερν όλοι ήξεραν πως θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είχε ό,τι έπρεπε για να γίνει τέτοιος. Όμως κάποιες κινήσεις του τον άφησαν πίσω. Επέστρεψε στη Κολωνία, ενώ μπορούσε να πάει κάπου πιο ανταγωνιστικά. Όταν πήγε στην Άρσεναλ, είχε χάσει ήδη χρόνο. Τώρα έκανε ακόμα χειρότερα πηγαίνοντας στην Ιταλία. Στην εθνική, ο Λεβ τον αντιμετωπίζει εξαιρετικά και βγάζει πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Όμως πρέπει κι ο ίδιος να ανέβει από μόνος του. Δεν μπορεί να περιμένει πάντα τους προπονητές του να τον οδηγούν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version