Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Όνειρό μου η Μπαρτσελόνα”
Μπαρτσελόνα

“Όνειρό μου η Μπαρτσελόνα”

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και πάλι εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Αλέιξ Βιντάλ, κατά την διάρκεια της παρουσίασής του.

08.06.2015 | 16:33

Στον… έβδομο ουρανό πετάει εδώ και μερικές ώρες ο Αλέιξ Βιντάλ!

Και πως να μην είναι χαρούμενος ο 25χρονος μπακ, αφού για τα επόμενα χρόνια θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Μπαρτσελόνα που πριν από μερικές μέρες έφτασε τους τρεις τίτλους σε μία σεζόν.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε ξεκινήσει την καριέρα του στους Καταλανούς και με τις δηλώσεις του στην επίσημη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι ικανοποιημένος που επιστρέφει στο σπίτι του.

«Μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου. Επιστρέφω σε αυτό που θεωρώ σπίτι μου. Ζω ένα όνειρο. Ήταν δύσκολο για μένα να φτάσω εδώ. Όλα εξελίσσονται πολύ γρήγορα τελευταία και το απολαμβάνω. Ήξερα πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για μένα και χαίρομαι που η συμφωνία επετεύχθη γρήγορα. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες, ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία της καριέρας μου».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version