Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκανε… μπάκα ο Ντιέγκο Κόστα! (pic)
Τσέλσι

Έκανε… μπάκα ο Ντιέγκο Κόστα! (pic)

Αρκετά περιττά κιλά φαίνεται πως έχει πάρει ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

09.10.2015 | 15:29

Στον Ντιέγκο Κόστα φαίνεται πως δεν του αρέσει να πετυχαίνει γκολ.

Αλλά και το καλό φαγητό!

Ο έμπειρος φορ μετά τις διακοπές του επέστρεψε στην Τσέλσι με… μπάκα κάτι που δεν πέρασε στα ψιλά από τον τεχνικό της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του τα περιττά κιλά δεν του έκαναν καλό και στις εμφανίσεις του στο γήπεδο.

“Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα. Πριν από μερικές εβδομάδες δεν ήμουν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση που θα μπορούσα να είμαι. Στο τέλος της περσινής σεζόν είχα τραυματιστεί και μετά πήγα διακοπές. Ίσως να μην ακολούθησα την δίαιτα που έπρεπε και όταν επέστρεψα δεν ήμουν έτσι, όπως έπρεπε να ήμουν. Είχα μερικά παραπάνω κιλά και αυτό επηρέασε και το παιχνίδι μου”.

Εκτός αυτού ο πρώην φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατρακύλα των Λονδρέζων και πως οι παίκτες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

“Μπορείς να είσαι εγωιστής και ρίξεις το φταίξιμο στον προπονητή, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Είμαι υπεύθυνο άτομο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο σε εμάς, τους παίκτες”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version