Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Πίρλο η Ίντερ!
Πρωτάθλημα Αμερικής

Θέλει Πίρλο η Ίντερ!

Τον Αντρέα Πίρλο θέλει να κάνει δικό της η Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο που έρχεται.

04.11.2015 | 12:16

Το κενό που άφησε ο Αντρέα Πίρλο, έστω και σε αυτή την ηλικία, φεύγοντας από τη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι είναι μεγάλο.

Πολύ μεγάλο για την ακρίβεια.

Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο οι “μπιανκονέρι” ακόμη παλεύουν να προσαρμοστούν χωρίς τον “μαέστρο” τους, κάτι που τους έχει φέρει στη 10η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, εννιά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Φιορεντίνα.

Ωστόσο, μία άλλη ιταλική ομάδα και παλιά αγάπη του Ιταλού χαφ, η Ίντερ, φημολογείται πως θέλει να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το MLS.

Όμως οι “νερατζούρι” δεν φαίνεται πως παίζουν μόνοι τους, αφού και η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για τον Πίρλο με τους “πολίτες” να έχουν το πλεονέκτημα πως ο με τον αμερικανικό σύλλογο έχουν πολύ καλές επαφές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πρωτάθλημα Αμερικής
Ετικέτες
Exit mobile version