Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Pole Position της Γιούβε για Όσκαρ
Τσέλσι

Pole Position της Γιούβε για Όσκαρ

Την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι εξετάζει η Γιουβέντους, η οποία φαίνεται πως θα είναι δραστήρια στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

13.11.2015 | 17:07

Τις αντιστάσεις της Τσέλσι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν οι “μπιανκονέρι”, με τους διοικούντες τον σύλλογο να ετοιμάζουν πρόταση για τον Βραζιλιάνο μέσο στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το ενδιαφέρον της “Γηραιάς Κυρίας” για τον παίκτη είναι γνωστό, καθώς και στο παρελθόν είχαν κάνει κρούση για την αγορά του, με τον λονδρέζικο σύλλογο να αρνείται να τον παραχωρήσει.

Όμως, δημοσίευμα της “Tuttosport” αναφέρει ότι η Τσέλσι είναι πλέον θετική στο να πουλήσει τον Όσκαρ, με την Γιουβέντους να έχει το προβάδισμα.

Επίσης, υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για την μόνιμη μετακόμιση του Κουαδράδο στους πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι έχουν κι άλλα δύο ονόματα στην μεταγραφική τους λίστα.

Αυτό του Εζεκιέλ Λαβέτσι της Παρί ως μία πιο εφικτή λύση για την επίθεση, ενώ για την άμυνα γράφεται το όνομα του Μεχντί Μπενατιά της Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version