Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπενίτεθ: “Όλοι φταίμε”
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπενίτεθ: “Όλοι φταίμε”

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ με 4-0 ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, δεν θέλησε να κατηγορήσει κάποιον συγκεκριμένα για το αποτέλεσμα.

22.11.2015 | 10:52

Το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εντός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από την Μπαρτσελόνα φυσικά και είναι βαρύ.

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, με δηλώσεις του δεν θέλησε να το κάνει ακόμη χειρότερο γι’ αυτό και μοίρασε τις ευθύνες σε όλους και όχι σε κάποιο άτομο συγκεκριμένα.

«Όλοι κερδίζουμε μαζί κι όλοι χάνουμε μαζί. Μια τέτοια ήττα προφανώς και είναι οδυνηρή, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Είναι πολύ μεγάλο το ψυχολογικό πλήγμα, αλλά οφείλουμε να ανασυνταχθούμε. Σίγουρα έχουμε ένα υλικό που μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν θα πρέπει να μοιράσουμε ευθύνες. Θα πρέπει όλοι μαζί να αναλύσουμε τι έφταιξε. Υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα και δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα

Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και πληρώσαμε όλα τα λάθη μας. Η χαμένη ευκαιρία του Μαρσέλο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καθοριστική. Αν έμπαινε γκολ, μπορεί να άλλαζε όλο το παιχνίδι”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version