Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δυνατό ματς για Μπράβο
Μπαρτσελόνα

Δυνατό ματς για Μπράβο

Την ομάδα που τον ανέδειξε αντιμετώπισε ο Κλαούντιο Μπράβο, με δικαστική υπόθεση να εκκρεμεί.

28.11.2015 | 17:32

Μόλις μία εβδομάδα μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο «El Clásico», ο Κλαούντιο Μπράβο  αντιμετώπισε την ομάδα που τον ανέδειξε: τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 32χρονος άσος  δεσμευόταν με συμβόλαιο με τους Βάσκους μέχρι το 2017, με ρήτρα που άγγιζε τα 30.000.000 ευρώ. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2014.

Ωστόσο, η σύνδεση έξω από το γήπεδο έχει αμαυρωθεί με την αξία των € 1.300.000, που ισοδυναμεί με το 10% του τέλους μεταφοράς που κατέβαλε η Μπαρτσελόνα για να φέρει τον Χιλιανό στο “Καμπ Νου”.

Ο γκολκίπερ πιστεύει ότι οι Βάσκοι του χρωστάνε ένα μπόνους που συνδέεται με τη συμφωνία, αλλά η πλευρά της Ρεάλ Σοσιεδάδ υποστηρίζει ότι ο παίκτης υπέγραψε ένα έγγραφο στο οποίο δήλωνε ότι θα παραιτείται από το εν λόγω “μπόνους” σε αντάλλαγμα με την ευκαιρία που του έδωσαν οι Βάσκοι να φύγει από την ομάδα για πολύ λιγότερα χρήματα από την ρήτρα αποδέσμευσης που είχε τεθεί.

Το θέμα θα λυθεί στο δικαστήριο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version