Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σφάζονται στα πόδια του Φελαϊνί
Μίλαν

Σφάζονται στα πόδια του Φελαϊνί

Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ σφάζονται στα πόδια του Μαρουάν Φελαϊνί σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

06.01.2016 | 15:58

Ποιός θα μπορούσε να το φανταστεί ότι 4 μεγάλοι ιταλικοί σύλλογοι θέλουν να αποκτήσουν τον πρώην άσσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  Μαρουάν Φελαϊνί ;

Αυτός είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport, την Τετάρτη (6/1).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φελαϊνι έχει εκφράσει προφανώς την επιθυμία του να συμμετάσχει στους γίγαντες της Serie A, στη Μίλαν.

Τη Δευτέρα (4/1) προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι η πλευρά του Σαν Σίρο  ενδιαφέρονται για την υπογραφή του Βέλγου μέσου αλλά απορρίφθηκε η πρόταση τους από του “Κόκκινους Διαβόλους”. Στη συνέχεια, την Τρίτη 95/1) η Corriere della Sera Μιλάνο πρότεινε ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνει μια σημαντική προσφορά για το μέσο και ότι  ο ίδιος πιέζει για μια συμφωνία, καθώς ο παίκτης θέλει τακτικό ποδόσφαιρο μέχρι το Euro 2016.

Η 28χρονος αποτιμάται από τους γίγαντες της Premier League σε € 25.000.000 και ο ίδιος ο παίκτης θα διεκδικήσει έναν μισθό άνω των € 3,5 εκατομμυρίων ανά σεζόν.

Η Gazzetta τώρα ισχυρίζεται ότι η Ίντερ,η Γιουβέντους και η Ρόμα προσπαθούν να αρπάξει το Βέλγο από κάτω από τη μύτη των Ροσονέρι. Σύμφωνα με την GDS, η προσφορά της Γιούβε για Φελαϊνί θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Ζάζα από το Τορίνο, ενώ η Ρομά τον θέλει ως αντικαταστάτη του Πιάνιτς αν ο Βόσνιος έχει υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version