Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ροζίσκι, πάρε… σύνταξη”
Άρσεναλ

“Ροζίσκι, πάρε… σύνταξη”

Ο Τόμας Ροζίσκι είναι και πάλι στα "πιτς" και οι φίλοι της Άρσεναλ μέσω των social media τον προτρέπουν να κρεμάσει τα παπούτσια του!

31.01.2016 | 15:36

Τα τελευταία χρόνια η συνεισφορά του Τόμας Ροζίσκι στην Άρσεναλ δεν είναι αυτοί που θα ήθελε ο ίδιος, ούτε και αυτή που θα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας ή οι άνθρωποι της.

Ο Τσέχος χαφ ταλαιπωρείται πυκνά συχνά από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να περνάει περισσότερο χρόνο στα “πιτς” παρά στις προπονήσεις των “κανονιέρηδων”.

Ο έμπειρος μέσος μετά από καιρό αγωνίστηκε και πάλι με τους Λονδρέζους στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Μπέρνλι. Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ροζίσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως θα λείψει για τουλάχιστον έξι με οκτώ εβδομάδες.

Αυτό έκανε τους φίλους της Άρσεναλ να αντιδράσουν μέσω των social media και να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους με μερικούς από αυτούς να τον προτρέπουν να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version