Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έρχεται πακέτο με Μουρίνιο στο “Ολντ Τράφορντ”
Παρί Σεν Ζερμέν

Έρχεται πακέτο με Μουρίνιο στο “Ολντ Τράφορντ”

Σε περίπτωση που ο Μουρίνιο καθίσει στον παγκο των κόκκινων διαβόλων είναι πολύ πιθανό να φέρει μαζί του τον Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν.

16.03.2016 | 21:00

Το φετινό καλοκαίρι στη Μαντσεστερ Γιουνάϊντεντ αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα της ομάδας.  Το κλίμα που διαχέεται από τον αγγλικό τύπο προμηνύει την αποχώρηση του Λουίς Βαν Χααλ και την αντικατάσταση του από τον Μουρίνιο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το σάιτ του “γκουρού των μεταγραφών Ντι Μάρτζιο ο αμυντικός της Παρί,Μαρκίνιος, καλοβλέπει μια ενδεχόμενη μετακίνηση του το καλοκαίρι. Ο ίδιος ο Μαρκίνιος έχει πρόσφατα δηλώσει: “Όλοι γνωρίζουμε πως θα υπάρχει αρκετός χρόνος με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έτσι ώστε να συζητήσουμε τους στόχους του κλαμπ καθώς και τους δικούς μου και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε”.

Ο πρώην τεχνικός των “μπλε” είναι γνωστό, ότι θαυμάζει το ταλέντο του Μαρκίνιος, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως και ο άσος της Παρί είναι δυσαρεστημένος που στο Παρίσι δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση, σαν στόπερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version