Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σέλουκ: «Ο Τουρέ μιλάει με διάφορους συλλόγους»
Μάντσεστερ Σίτι

Σέλουκ: «Ο Τουρέ μιλάει με διάφορους συλλόγους»

Ακόμα μία δήλωση αποχώρησης από την Σίτι έκανε ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, κατηγορώντας τον σύλλογο του Μάντσεστερ για αδιαφορία προς το πρόσωπο του Ιβοριανού.

30.03.2016 | 21:09

Η αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ από την Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ αφού όσο πλησιάζει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος φουντώνουν ολοένα και περισσότερο τα σενάρια μετακίνησής του σε άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Τα σενάρια αυτά ενισχύει με τις δηλώσεις του συχνά πυκνά ο ατζέντης του Ιβοριανού άσου, Ντιμίτρι Σέλουκ που δεν θέλει να ακούει για παραμονή του πελάτη του στους «πολίτες».

«Από αυτή τη στιγμή ξεκινάμε να συζητάμε με διάφορους συλλόγους για τον Γιάγια ενόψει καλοκαιριού. Η Σίτι δεν κάνει κάτι συγκεκριμένο. Ο Γιάγια έχει δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο και δεν αισθανόμαστε ότι αυτή η κατάσταση είναι ο σωστός τρόπος για να δείξουν πόσο πολύ τον εκτιμούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέλουκ.

Μάλιστα σε περίπτωση αποχώρησης του Τουρέ από την Σίτι, πιθανότερος προορισμός του να είναι το Καμπιονάτο με τις Ίντερ και Γιουβέντους να είναι από τις κύριες ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 32χρονο άσο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version